Najväčšie hry z GamesComu

Pozrime sa na to najzaujímavejšie, čo bolo na Gamescome predstavené, ohlásené alebo priblížené.

pridal saver 25.8.2024 o 16:36 pod hry
Najväčšie hry z GamesComu

HRY > NOVINKY >

Pozrime sa na to najzaujímavejšie, čo bolo na Gamescome predstavené, ohlásené alebo priblížené.

 

Stalker 2: Heart of Chornobyl [karta hry]

Stalker samozrejme na Gamescome nechýbal a ukážkami hrateľnosti zdanlivo už potvrdzuje, že dátum vydania na 20. novembra sa už nebude odkladať. 

 

Indiana Jones and the Great Circle [karta hry]

Indiana Jones priniesol na výstavu prekvapenie a to ako dátum vydania pre PC a Xbox, ktorý je nastavený na 9. decembra, tak ohlásenie PS5 verzie, ktorá príde na jar. 

 

Mafia: The Old Country [karta hry]

Najväčším ohlásením minimálne pre našu oblasť bolo ohlásenie novej Mafie, ktorá bude prequelom k prvej hre a zavedie nás na Sicíliu okolo roku 1900. V decembri budeme vedieť viac detailov, ale zatiaľ očakávame, že sa dostaneme do Salieriho rodiny. Hra bude mať ako český, tak aj sicílsky dabing.

 

Borderlands 4 [karta hry]

Malý teaser dostal aj nový Borderlands, ktorý veľa neukázal, ale presne vieme, že znovu môžeme čakať zábavnú kooperačnú strieľačku. Hra príde budúci rok. 

 

Kingdom Come: Deliverance 2  [karta hry] [dojmy]

Kingdom Come ukázal na Gamescome svoju hrateľnosť a možnosti. Môžete čakať znovu dôraz na reálnosť. Hra zároveň dostala dátum na 11. februára.

 

Dying Light The Beast [karta hry]

Techland prišiel na Gamescom ohlásiť nové pokračovanie do Dying Light série, teraz menší spin-off. Ten mal byť pôvodne DLC pre Dying Light 2, ale príbeh bol leaknutý a z nejakého dôvodu to prerobili na niečo iné. V každom prípade, kto si kúpil ultimátnu edíciu Dying Light 2, dostane hru zadarmo. 

 

Reanimal  [karta hry]

Autori Little Nightmares 1 a 2 ohlásili svoju novú hru Reanimal, tá bude v podobnom štýle, ale temnejšia a hororovejšia. Tentoraz budeme sledovať príbeh súrodencov, ktorí prechádzajú peklom, aby zachránili svojich nezvestných priateľov a utiekli z ostrova, ktorý kedysi nazývali domovom. Popritom sa ukazoval aj Little Nightmares 3, ale to robí Supermassive.

 

Roadcraft  [karta hry]

Pekné ohlásenie sme mali od Saberu a fanúšikovia Mudrunnera sa môžu tešiť na novú offroadovku, aj keď tentoraz zameranú na stavbársku firmu, ktorá bude opravovať a zachraňovať v oblastiach po katastrofách. Dostaneme tak stavebné stroje.

 

Masters of Albion [karta hry]

Peter Molyneux, tvorca Populousu, Black and White alebo Fable, sa vracia a svoje doterajšie hry spája v jednej a to Masters of Albion. V hre sa budeme starať o svoju dedinu v krajine Albion, kde budeme obyvateľom pomáhať stavať domy, dizajnovať jedlá, ale aj zbrane a zároveň budeme môcť ovládať hrdinov, či už v bojoch alebo prieskume okolia.

 

Sniper Elite Resistance  [karta hry] [dojmy]

Autori z Rebellionu sa vrátili späť k Sniper Elite značke ako v multiplayervoke Project Archipelago, tak v novom spin-offe Sniper Elite Resistance, ktorý nás vtiahne do Parížskeho odboja.

 

Atomfall  [karta hry]

Popri sniper hrách Rebellion pripravuje aj survival hru Atomfall, ktorá vyzerá ako mix Stalkera a Falloutu. Zavedie nás do Anglicka, ktorého časť je zničená po atómovej katastrofe. My sa ju vydávame vyšetriť.

 

Directive 8020  [karta hry]

Supermassive štúdiou okrem Little Nightmares 3 pripravuje aj svoju štandardnú veľkú hororovú adventúru. Tentoraz je to sci-fi horor Directive 8020, v ktorom budeme bojovať proti mimozemskej hrozbe.

 

Civilization VII [karta hry]

Plne bola predstavená nová Civilizácia, ktorá ukázala svoju hrateľnosť a aj zmeny, v ktorých sa už nebudeme viazať na jeden národ, ale na lokalitu na planéte, na ktorej sa môže striedať aj viac národov. Niektoré prvky sú podobné s Ara

 

Ara: History Untold [karta hry]

Konkurencia Civilizácie Ara History Untold a rovnako prezentovala a ukázala svoj pôsobivo spracovaný svet a aj hlbšie možnosti stratégie. Vyjde už 24. septembra, kedy si ju budeme môcť vyskúšať sami.

 

Age of Mythology Retold  [karta hry]

Priblížené bolo aj remake Age of Myuthology, ktoré prichádza už 4. septembra a znovu nám otvorí čas starých bohov. Teraz s väčšími armádami a prepracovanou frakciou severanov. 

 

Avowed  [karta hry]

Obsidian prezentoval svoju RPG  Avowed, ktorá je aktuálne naplánovaná na 15. február budúceho roku. Priblížili hlbšie hrateľnosť a možnosti hry a konkretizovali, že bude mať cez 10 koncov

 

Heroes of Might and Magic: Olden Era [karta hry] [dojmy]

Strategická HOMM séria sa vracia a Ubisoft ohlásil nové pokračovanie. Tentoraz to bude prequel zasadený do kontinentu, na ktorom ešte s HOMaM sériou neboli. 

 

Goat Simulator Remastered [karta hry]

Z nejakého dôvodu autori Goat Simulatoru prinášajú remastrovanú prvú časť, ktorá nie je nejako zaujímavá, jediná zmena bude, že teraz príde aj na konzoly, ale hlavne predsavili ju zábavným trailerom. 

 

Call of Duty Black Ops 6 [karta hry]

Black Ops 6 na Gamescome ukázal hlavne novú misiu z kampane - Most Wanted a pridal aj ukážku z ďalšej zombie mapy. Zároveň sa pripravuje na multiplayerový beta test, ktorý začne tento týždeň.

 





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Lenovo legion go (0)
Čauko, predám Lenovo Legion GO v TOP stave za symp...
|Kúpa používaného ntb (4)
Zdravím kupujem ntb acer nitro 5 a zaujíma ma cena...
|Čo hovoríte na novú speváčku v... (14)
Určite mnohí z vás boli okolo roku 2000 násťrocný ...
|Slúchadlá (5)
Lude dobrí, odporúčte nejaké dobré slúchadlá. Ideá...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26238)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk