Nová školská výzbroj od Xiaomi. Skvelé ceny a darčeky zadarmo

Kvalitný smartfón alebo tablet a s doplnkom navyše sa hodí na prácu, štúdium aj zábavu.

pridal PR 6.9.2024 o 20:31 pod hry
Nová školská výzbroj od Xiaomi. Skvelé ceny a darčeky zadarmo

HRY > NOVINKY >

Škola už je v plnom prúde a príprava na nové výzvy sa nezaobíde bez tých správnych technologických pomocníkov. Ak ti ostali našetrené peniaze z letnej brigády, spoločnosť Xiaomi ti v rámci akcie Späť do školy pripravila výber výkonných smartfónov a tabletov za super ceny a s darčekmi zadarmo, ktoré nakopnú tvoju produktivitu. Ponuka platí do 29. septembra 2024 alebo do vypredania zásob.

Ak hľadáš za svoje zarobené eurá nový smartfón, ktorý ponúka jeden z najlepších pomerov ceny a výkonu, určite neprehliadni Redmi Note 13 Pro.


Redmi Note 13 Pro za super cenu

Redmi Note 13 Pro disponuje špičkovým 200 MP snímačom s funkciou stabilizácie obrazu OIS a 4-násobným bezstratovým zoomom, takže ti neunikne žiadny detail. 6,67-palcový AMOLED displej poteší svojou vysokou 120 Hz obnovovacou frekvenciou a širokým farebným gamutom s technológiou Dolby Atmos. O bleskové reakcie sa postará 8-jadrový procesor MediaTek a výkonná 5000 mAh batéria bez problémov zvládne aj celý deň plný úloh či mimoškolských aktivít.

Smartfón Redmi Note 13 Pro s 8GB pamäte RAM a 256GB úložiskom môžeš získať na mi-store.sk za 249 €.

Nová školská výzbroj od Xiaomi. Skvelé ceny a darčeky zadarmo

Za trochu vyššiu cenu ti Xiaomi ponúkne ešte vylepšený Redmi Note 13 Pro+ 5G, ku ktorému získaš aj smart náramok Xiaomi Smart Band 8 Pro s prémiovým AMOLED displejom, štýlovým dizajnom a množstvom funkcií a widgetov. 
 

Redmi Note 13 Pro+ 5G so smart hodinkami

Redmi Note 13 Pro+ 5G v každom smere vylepšuje už aj tak silnú výbavu série Note 13. Štýlovému a zaoblenému dizajnu displeja sekunduje fotoaparát, ktorý k optickej stabilizácii pridáva aj elektronickú stabilizáciu EIS. 120 Hz AMOLED displej má navyše podporu HDR a 1,5K rozlíšenie. Procesor je tiež z rodiny MediaTek, no tentokrát z najvyššieho radu Dimensity a o odolnosť sa stará ochranné sklo Gorilla Glass Victus. Čerešničkou je podpora 120W nabíjania telefónu, s ktorým doplníš 100 % batérie za neuveriteľných 19 minút. Tento smartfón je dostupný spolu s náramkom Xiaomi Smart Band 8 Pro v 3 farbách - Midnight Black, Moonlight White a Aurora Purple.

Smartfón Redmi Note 13 Pro+ 5G s 8GB pamäte RAM a 256GB úložiskom môžeš získať s náramkom Xiaomi Smart Band 8 Pro zadarmo na mi-store.sk za 439 €.

Nová školská výzbroj od Xiaomi. Skvelé ceny a darčeky zadarmo

Multimediálny tablet s klávesnicou

Ak dávaš prednosť veľkým displejom, no nechceš prenášať notebook, správnou voľbou je pre teba tablet. Prinesie ti skvelý kompromis medzi veľkosťou a úžitkovou hodnotou, či už chceš sledovať množstvo obsahu vo vyššej kvalite, alebo potrebuješ vyriešiť jednoduchšie zadania.

Tablet Redmi Pad Pro teraz môžeš teraz získať za skvelú cenu s klávesnicou zadarmo!

Redmi Pad Pro je prémiový tablet s priaznivou cenou a plnohodnotnou multimediálnou výbavou.12,1 palcový displej s rozlíšením WQHD+ prináša klasický pomer strán 16:10 a poteší každého filmového a seriálového fanúšika. V rámci kvality obrazu určite oceníš vysokú svietivosť 600 nitov a natívnu podporu Dolby Vision® so štvoricou stereo reproduktorov. Ak potrebuješ so spolužiakmi skonzultovať domácu úlohu, vďaka 8 MP prednej kamere to bude hračka.

Tablet Redmi Pad Pro so 6GB pamäte RAM a 128GB úložiskom môžeš získať aj s klávesnicou zadarmo na mi-store.sk za 279 €.

Nová školská výzbroj od Xiaomi. Skvelé ceny a darčeky zadarmo





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám garmin epix gen 2 (0)
Vyšsia rada Sapphire/Titan. V záruke do decembra 2...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26395)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk