1428: Shadows over Silesia dostane v novembri DLC a autor pripravuje aj free update

Pripravované DLC nás zavedie na hrad Pernštejn, kam sa roku 1409 zišli rytieri, aby v turnaji zložili hold kráse a cnosti panny Magdalény, dcére hradného pána.

pridal matus_ace 7.9.2024 o 12:34 pod hry
1428: Shadows over Silesia dostane v novembri DLC a autor pripravuje aj free update

HRY > NOVINKY >

Český sólo vývojár Petr Kubíček vystupujúci pod značkou KUBI Games dnes predstavil nové detaily o chystanom rozšírení pre stredovekú akčnú adventúru 1428: Shadows over Silesia. To nesie názov Tourney at the Bear Rock (Turnaj na Medvedej skale) a vyjde už 11. novembra. Pri tejto príležitosti autor zverejnil nový trailer, ktorý vám priblíži atmosféru stredovekého turnaja, do ktorého sa ponoríte.

Pripravované DLC nás zavedie na hrad Pernštejn, kam sa roku 1409 zišli rytieri, aby v turnaji zložili hold kráse a cnosti panny Magdalény, dcére hradného pána. Mladučký Hynek nie je len jedným z mnohých účastníkov, ktorí chcú preukázať svoj um, ale má aj tajné poslanie a vlastné ciele. Neprišiel sa len zúčastniť, ale vyhrať a odhaliť sprisahanie bez ohľadu na vlastnú česť a bezpečie.

Hráči môžu očakávať nielen nový príbeh a nové postavy, ale aj hádanky a náročné výzvy, ktoré preveria Hynkove schopnosti. „DLC nebude len o súbojoch na kolbisku, ale aj o intrigách a tajomstvách, ktoré budú hráči postupne odhaľovať. Bude v ňom všetko, čo hráča bavilo v základnej hre a ešte oveľa viac. Bude to aj vhodná vstupná brána pre úplne nových hráčov,“ hovorí Kubíček. DLC sľubuje aj pomerne štedrú hernú dobu v dĺžke až okolo 5 hodín.

Súčasne s DLC chce Kubíček prísť s veľkým updatom zadarmo aj pre základnú hru: „Malo by ísť o taký malý Director's cut. Rád by som celú hru naposledy vybalansoval, prestrihal niektoré zdĺhavé pasáže, ale hlavne vylepšil slabé miesta tak, aby sa hráčsky zážitok posunul čo najviac k mojim predstavám.“ Ak ste hru teda zatiaľ nehrali, môže to pre vás byť skvelá príležitosť to napraviť.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám garmin epix gen 2 (0)
Vyšsia rada Sapphire/Titan. V záruke do decembra 2...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26404)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk