HTC Vive rozširuje partnerstvo s iFixit, zjednodušuje vlastné opravy

Lokálni zákazníci teraz získajú prístup k certifikovaným náhradným dielom a návodom na opravu zariadenia. Predĺžená životnosť zaistí udržateľnejšie využitie technológií.

pridal matus_ace 8.9.2024 o 14:22 pod hry
HTC Vive rozširuje partnerstvo s iFixit, zjednodušuje vlastné opravy

HRY > NOVINKY >

HTC oznamuje rozšírenie svojho partnerstva s iFixit, ktoré teraz ponúkne komponenty aj návody, ako si vlastnoručne opraviť Vive headsety aj v regióne EMEA (Európa, Stredný východ a Afrika). Rozhodnutie je ďalším krokom v plnení záväzku HTC k udržateľnosti a posilneniu možností súkromných aj profesionálnych zákazníkov.

Firmy aj používatelia tak získavajú možnosť predĺžiť životnosť zakúpenej techniky aj po vypršaní záruky bez toho, aby museli využiť oficiálny servis. To minimalizuje vznik odpadu a znižuje náklady. Ponuka komponentov pritom pokrýva všetky modely HTC VIVE od pôvodného HTC VIVE až po najnovšie VIVE XR Elite.

Technológia musí ľudstvu slúžiť, a to zahŕňa aj možnosť svojpomocnej opravy zariadení, ktoré pomáhajú chrániť zdravie planéty,“ uviedol viceprezident pre podnikové riešenia HTC VIVE Thomas Dexmier. „iFixit má v oblasti podpory používateľov významné renomé a sme presvedčení, že ľudia s ich pomocou ľahko nájdu ten najlepší spôsob, ako predĺžiť životnosť starších headsetov aj príslušenstva.

HTC VIVE kladie na udržateľnosť svojich produktov dôraz. Aj preto bol ich najnovší model VIVE XR Elite navrhnutý tak, aby ho bolo ľahké servisovať. Ostatne aj uhlíkové emisie celého jeho životného cyklu sa držia na hodnote 92,64 kg CO2.

Naše rozšírené partnerstvo s HTC je významným krokom v našej misii ponúknuť komplexné riešenie opráv používateľom z celého sveta,“ dodáva Kyle Wiens, CEO a spoluzakladateľ iFixit. "Vďaka rozšíreniu našej pôsobnosti do Európy, Afriky a na stredný východ môžeme pomôcť výrazne väčšiemu počtu používateľov udržať ich zariadenie funkčné a predĺžiť tak jeho životnosť. Je to veľké víťazstvo pre udržateľnosť aj pre technologických nadšencov."

Zákazníci HTC VIVE v regióne EMEA si teraz môžu objednať špecifické náhradné diely pre headsety, ovládače a ďalšie periférie. Nechýbajú pritom ani komponent,y ako sú nástenné držiaky a káble. iFixit navyše ponúka návody na opravu headsetov aj rôznych typov ovládačov pre systémy HTC VIVE.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26428)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk