Dragon Age The Veilguard predstavuje časti svojho sveta

Bioware prinieslo sériu videí zachytávajúcich jednotlivé regióny sveta, do ktorého sa dostaneme.

pridal saver 13.9.2024 o 11:16 pod hry
Dragon Age The Veilguard predstavuje časti svojho sveta

HRY > NOVINKY >

Bioware prinieslo sériu videí zachytávajúcich jednotlivé regióny sveta, do ktorého sa dostaneme. Ukázali les Arlathan, Hossbergské močiare a mestá Minrathous, Rivain a Treviso.

Arlathanský les – Starodávna mágia a mocné artefakty sa prebúdzajú a hranica medzi svetmi sa oslabuje v lese, ktorý kedysi tvoril srdce elfského impéria. Závojoví skokani, majstri starobylej elfkej mágie, sa snažia stabilizovať túto oblasť a zabrániť rozkladu reality.

Hossbergské močiare – Veľkú časť tejto kedysi pokojnej močariny pohltila Nákaza. Desiví Darkspawn sa voľne potulujú po bažinách, no Grey Wardens statočne bránia posledné bezpečné útočisko – Lavendel.

 

Minrathous – V hlavnom meste Tevinterkého impéria využívajú Venatori korupciu, aby pre svoje temné ciele ovládli samotné srdce impéria. Ľudia však kladú odpor, vedení povstaleckou frakciou známou ako Tieňoví draci.

 

Rivain - Starobylá pevnosť Šedých strážcov sa nachádza uprostred trblietavých vôd a sviežej zelene pobrežia Ritain. Lords of Fortune nazývajú tento raj domovom. Ale služobníci bohov majú svoje vlastné plány a hrozia, že premenia túto svätyňu na bojisko.

 

Treviso- Treviso, obchodné mesto známe svojimi krásnymi kanálmi a efektivitou svojich vrahov, je teraz pod okupáciou Antaamu, čo je stav, ktorý sa Antivan Crows nepáči.

K tomu v novom blogu spomínajú, že samozrejme vo svete nebude chýbať loot na vylepšovanie vášho vybavenia, ani puzzle prvky a ani lore sveta. Lore budete môcť objavovať cez staroveké sochy, listy a artefakty, ktoré si môžete prečítať a zhromaždiť tak kódexové záznamy. Spomínajú aj to, že vo svete nájdete aj nové spôsoby dopravy vrátane rýchleho cestovania.

Hra síce nemá otvorený svet, ale nie je to tunelovka, v ktorej idete len dopredu. Máte svoj hlavný stan a to Maják, v ktorom so svojimi spoločníkmi sídlite a odkiaľ sa vydávate na výpravy.  Každý spoločník tam bude mať svoju vlastnú izbu, ktorú si môže vyzdobiť podľa vlastného vkusu. Ich izby sa budú v priebehu príbehu vyvíjať a bude to tiež hlavné miesto pre individuálne rozhovory s nimi. Nájdete tam aj dielňu, kde je možné vylepšovať a očarovať svoje vybavenie.

Dragon Age The Veilguard predstavuje časti svojho sveta

Z majáka budete môcť dostať na Križovatku, miesto stretnutia mnohých Eluviánov. Táto oblasť bude slúžiť ako hlavné spojenie z majáka do zvyšku Thedasu a povedie k množstvu vedľajšieho obsahu. Správca bude pôsobiť ako sprievodca v celej tejto oblasti a prevezie skupinu na rôzne ostrovy vo Fade. Okrem toho bude v tejto oblasti potrebné vyriešiť viac hádaniek a dokonca aj niektoré vedľajšie misie,

Dragon Age The Veilguard predstavuje časti svojho sveta


Zdroj: www.ea.com



Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (12)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (2)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26508)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk