#DRIVE Rally ponúka štylizovanú rally s Arniem

Vyskúšali sme prvé kilometre v Early Access verzii nostalgickej rally hry z Poľska.

pridal Boris 23.9.2024 o 17:00 pod hry
#DRIVE Rally ponúka štylizovanú rally s Arniem

HRY > NOVINKY >

Na Steam 25. septembra dorazí zaujímavý počin zo susedného Poľska #DRIVE Rally. Ak máte chuť odložiť na chvíľu volant a zajazdiť si viac arkádovo, ale stále s nádychom rally, mohlo by to byť niečo pre vás.

Netradičná štylizované grafika, rozhodne nekonformní spolujazdci, 4 prostredia (každé s 24 etapami, ktoré je možné pustiť aj v opačnom garde) a niekoľko zaujímavých áut inšpirovaných históriou (aj keď prirodzene bez licencie, takže značku si musíte domyslieť). To všetko tu je.

Jazda samotná je zábavná, autá majú 3 rôzne silné varianty, odomykať ich vieme buď za peniaze (odmena za quick race), alebo priamo v šampionáte (za dokončenie). K tomu pár kozmetických doplnkov, ako sú iná kapota alebo blatník. Prostredia sú rôznorodé. V Alpách sa striedajú lesy s asfaltom, niektoré etapy nás zavedú do typickej horskej dedinky. Sneh je výrazne šmykľavejší, zákruty sú preto zradnejšie. Naviac spolujazdci sú tu skôr na okrasu a ich pokyny majú často k realite ďaleko, ale to pri arkáde asi neprekáža. V každom prostredí je iný spolujazdec, takže ich krik nemusí omrzieť tak skoro.

Hra vyšla v Early Access a okrem okliešteného obsahu to prináša aj iné neduhy. Takže musíte rátať s nie úplne stabilným snímkovaním a rôznymi nedorobkami (AI časy hore dolu, niekde ste v 2.5km etape pomalší o 15s a inde na prvom úseku nadelíte AI 10s…). Narazil som aj na občasné glitche ako prepad auta pod cestu, reset rovno do prekážky, AI ghost režúci si to mimo trať, za čo bežný smrteľník dostane penalizáciu, atp.

Takisto výber režimov (Quick Race, Championship, čo sú zatiaľ 3 etapy s odmenou v podobe odomknutého auta v závere) a prostredí (rakúske Alpy, americká púšť, severský sneh a ázijská džungľa) je zatiaľ dosť obmedzený. Súperenie s kamarátmi hra ponúka len cez leaderboard. Chcelo by to hot seat, splitscreen alebo multiplayer, zábavné arkádové jazdenie tu je. Autori na stránke pridali už aj EA roadmapu, kde sľubujú nové herné módy aj prostredia. Tak uvidíme, v závislosti na nastavenej cene to môže byť príjemná oddychovka po dlhom dni v škole alebo práci.





#DRIVE Rally ponúka štylizovanú rally s Arniem  #DRIVE Rally ponúka štylizovanú rally s Arniem  #DRIVE Rally ponúka štylizovanú rally s Arniem
#DRIVE Rally ponúka štylizovanú rally s Arniem  #DRIVE Rally ponúka štylizovanú rally s Arniem  #DRIVE Rally ponúka štylizovanú rally s Arniem
Páči sa mi!






#DRIVE Rally ponúka štylizovanú rally s Arniem
PC
PS4
Xbox One
Switch
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Pixel Perfect Dude / Pixel Perfect Dude
Štýl: Racing
Early Access od: 25. september 2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Lotr:return to moria - môj rev... (13)
Mám už cez 100 hodín odohraného času a tak si hovo...
|34 aoc cu34g2xp/bk (16)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (2)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (33)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26727)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk