Ubisoft zrušil aj preview event Assassin's Creed Shadows pre recenzentov

Zdá sa, že zrušenie TGS streamu bolo pre Assassin's Creed Shadows, ale nie preto, že by ho nechcel Ubisoft ukázať v Japonsku.

pridal saver 24.9.2024 o 20:50 pod hry
Ubisoft zrušil aj preview event Assassin's Creed Shadows pre recenzentov

HRY > NOVINKY >

Popri zrušení TGS livestreamu Ubisoft zrušil aj online preview gameplay eventy pre novinárov na Assassin's Creed Shadows. Nám to už Ubisoft povedal včera, ale s tým, že sa posúva, nie ruší. Pridal nám k tomu viac informácií, ale v zásade stále nevieme, prečo to presne odkladajú. 

Konkrétne napísali:

„Vážení novinári a tvorcovia z celého sveta, ktorí sa v najbližších dňoch chystali pripojiť na našu predpremiéru hry Assassin's Creed Shadows.

Dospeli sme k ťažkému rozhodnutiu odložiť vaše prvé praktické skúsenosti s hrou. Som si vedomý, že mnohí z vás sa tešili, že si budú môcť vyskúšať, čo tím vyvíja, a môžem vás ubezpečiť, že sme sa na to všetci tešili rovnako. V posledných dňoch sme intenzívne hrali preview verzie hry a je naozaj dobré. Som hrdý na fenomenálnu prácu, ktorú tím doteraz odviedol. Napriek tomu potrebujeme ešte trochu času, aby sme zabezpečili výnimočný zážitok, ktorý chceme, aby ste mali pri prvom hraní Assassin's Creed Shadows.

Viem, že toto rozhodnutie ovplyvní vaše osobné a pracovné plány, ktoré ste si urobili na účasť na týchto podujatiach, a úprimne sa vám ospravedlňujem za nepríjemnosti.

Čoskoro sa vám ozveme s ďalšími informáciami o ďalšej príležitosti vyskúšať si hru.“

Určite tak Ubisoft aj Tokyo Game Show stream zrušil práve pre Assassina, ale nie preto, že by ho v Japonsku nechcel ukázať. Bude tam niečo iné, prečo ho odložil aj pre novinárov. Môžu ho odkladať preto, aby v hre fixli rôzne menšie problémové veci, na ktoré hráči upozornili, aj keď nečakáme, že by zmenili rovno hlavnú postavu.

Ale možno je za tým aj niečo viac. Niečo, čo sa týka samotnej firmy a momentálne čakajú, ako situácia dopadne. Totiž Ubisoftu masívne klesli akcie (za tento rok o 60%), keďže ani Star Wars Outlaws výraznejšie nezaujal a má problémy s jedným akcionárom, ktorý tlačí na odpredaj. Momentálne sa môže uvažovať o odkúpení firmy alebo rovno aj zmene firmy na súkromnú. Nevieme, či v tejto oblasti Yves Guillemot niečo spraví, ale určite ho situácia neteší, keďže Ubisoft si len tak nedá a bojoval oň niekoľkokrát.

Pre zaujímavosť Ubisoft má teraz na burze cenu len 1.5 miliardy eur a aj s nadhodením ceny by sa dal kúpiť za 2 miliardy a mohol by si ho dovoliť odkúpiť prakticky hocikto väčší. Napríklad Sony dalo za maličké Bungie viac ako teraz vyjde Ubisoft s 20 tisíc zamestnancami a množstvom kvalitných značiek.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Lotr:return to moria - môj rev... (13)
Mám už cez 100 hodín odohraného času a tak si hovo...
|34 aoc cu34g2xp/bk (17)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (2)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (42)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26766)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk