Assassin’s Creed Shadows bol oficiálne odložený, príde vo februári

Ako sme aj po včerajších odkladačkách preview eventu a rušeniach streamov a videí tušili - Assassin’s Creed Shadows bol už oficiálne odložený.

pridal saver 25.9.2024 o 18:39 pod hry
Assassin’s Creed Shadows bol oficiálne odložený, príde vo februári

HRY > NOVINKY >

Ako sme aj po včerajších odkladačkách preview eventu a rušeniach streamov a videí tušili - Assassin’s Creed Shadows bol už oficiálne odložený. Nový dátum znie na 14. február 2025.

 

Samozrejme hovoria, že potrebujú čas, aby to celé dotiahli, ale dodávajú, že chcú viac rozšíriť niektorú z kľúčových funkcií. Ale zároveň s touto zmenou dátumu robí Ubisoft zmeny vydania a konkrétne:

  • Hra vyjde na širokej palete platforiem (toto je zvláštne vyjadrenie, keďže platformy sú tri a pár klientov na PC, jedine, že by vyšla rovno aj na Switchi 2...)
  • Hra vyjde na Steame rovno v prvý deň (plus na Steam príde Star Wars Outlaws už 21. novembra)
  • Všetky predobjednávky budú refundované
  • Season pass bude zrušený a hra vyjde pre všetkých v jeden deň
  • Prvá expanzia bude pre každého nového predobjednávateľa zadarmo.

Keďže sa k tomu celému vyjadril aj Yves Guillemot, šéf Ubisoftu, je možné, že nemôžu vydať Shadows akokoľvek pokazené, aby mali čo najvyššie predaje a neklesli im akcie ešte viac a preto to celé odložili:

Naše tržby v druhom štvrťroku nesplnili naše očakávania (pre slabšie predaje Star Warsu), čo nás prinútilo riešiť túto otázku rýchlo a rozhodne, s ešte väčším zameraním na prístup zameraný na hráča, na hru na prvom mieste a neochvejný záväzok k dlhodobej hodnote našich značiek.

Hoci hmatateľné výhody transformácie spoločnosti trvajú dlhšie, ako sa očakávalo, pokračujeme v našej stratégii a zameriavame sa na dve kľúčové vertikály – dobrodružstvá v otvorenom svete a skúsenosti s GaaS – s cieľom podporiť rast, opakovanie a vytváranie voľných peňažných tokov v našom podnikaní.

Vo svetle nedávnych výziev uznávame potrebu väčšej efektivity a zároveň potešenia hráčov. Výsledkom je, že okrem prvých dôležitých prijatých krátkodobých opatrení výkonný výbor pod dohľadom predstavenstva začína revíziu zameranú na ďalšie zlepšenie našej realizácie, najmä v tomto prístupe zameranom na hráčov, a urýchlenie našej strategickej cesty k výkonnejšiemu modelu v prospech našich zainteresovaných strán a akcionárov.

Na záver mi dovoľte vyjadriť sa k niektorým polarizovaným komentárom okolo Ubisoftu v poslednej dobe. Chcem opätovne potvrdiť, že sme spoločnosť zameraná na zábavu, ktorá vytvára hry pre čo najširšie publikum a naším cieľom nie je presadzovať žiadnu konkrétnu agendu. Naďalej sme odhodlaní vytvárať hry pre fanúšikov a hráčov, ktoré si môže užiť každý.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Lotr:return to moria - môj rev... (13)
Mám už cez 100 hodín odohraného času a tak si hovo...
|34 aoc cu34g2xp/bk (17)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (2)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (48)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26801)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk