Logitech prináša štýlovú klávesnicu POP Icon Keys

Klávesnica chce skombinovať kvalitu, štýlovosť a sympatickú cenu.

pridal matus_ace 9.10.2024 o 9:00 pod hry
Logitech prináša štýlovú klávesnicu POP Icon Keys

HRY > NOVINKY >

Logitech prichádza s atraktívnou klávesnicou POP Icon Keys, ktorá podporuje sebaprezentáciu a produktivitu používateľov. Klávesnica POP Icon Keys personalizuje pracovný priestor vďaka odvážnemu dizajnu a vlastnostiam, ktoré kombinujú štýl s jedinečnou funkčnosťou. Spoločnosť Logitech sa snaží, aby ste na svojom pracovisku mohli mať štýl a dizajn, ktorý sa vám páči bez toho, aby ste museli robiť kompromisy v produktivite a pohodlí,“ hovorí Art O'Gnimh, generálny manažér divízie produktov pre individuálne pracoviská v spoločnosti Logitech. „Na klávesniciach POP Icon Keys, so starostlivo prepracovaným unikátnym dizajnom, sa nielen skvele píše, ale ponúkajú aj chytré vychytávky pre vyššiu produktivitu.

Tvarované klávesy POP Icon Keys s nízkym profilom umožňujú presné a tiché písanie, na ktoré si ihneď zvyknete. Svieže farby, transparentná povrchová úprava a elegantná silueta klávesnice spríjemnia vaše pracovné podmienky na ľubovoľnom mieste.

 Vďaka štyrom prispôsobiteľným akčným tlačidlám Life-Hack a aplikácii Logi Options+ môžete napríklad ľahko prechádzať z režimu práce do režimu zábavy a jediným stlačením aktivovať sadu funkcií na zvýšenie produktivity, vyvolať obľúbené aplikácie sociálnych médií, hudbu a video alebo spustiť preferované nástroje umelej inteligencie, vrátane Logi AI Prompt Builder. Klávesnica POP Icon Keys tiež ponúka všetky bežne používané jednodotykové klávesové skratky, napríklad na stlmenie zvuku, emoji alebo snímku obrazovky, ktoré je možné ľahko sprístupniť a prispôsobiť pomocou bezplatnej aplikácie Logi Options+ tak, aby vyhovovali vašim individuálnym potrebám. Klávesnica dokáže fungovať s viacerými operačnými systémami a zariadeniami a umožňuje ľahko ovládať až tri rôzne počítače, telefóny alebo tablety prepínané stlačením jediného tlačidla. Výdrž batérie v klávesnici je až 36 mesiacov, čo zabezpečí dlhodobú spoľahlivosť a nepretržitú produktivitu.

Set POP Icon Combo pridáva ku klávesnici POP Icon Keys myšku POP Mouse, ktorá je vybavená kolieskom SmartWheel na presnú navigáciu a technológiou Silent Touch na potlačenie 90% obvyklého hluku pri kliknutí. Myš POP Mouse má dve akčné tlačidlá, ktorých funkcie je možné prispôsobiť pomocou aplikácie Logi Options+ a jednoducho prepínať medzi pracovným a odpočinkovým režimom. Túto modernú, kompaktnú a ergonomicky tvarovanú myš môžete používať na ovládanie až troch zariadení a vďaka výdrži batérie až 24 mesiacov s ňou pracovať oveľa dlhšie, než je obvyklé. 

Tieto produkty boli navrhnuté s ohľadom na udržateľnosť. Klávesnica POP Icon Keys a myš POP Mouse majú plastové diely obsahujúce recyklovaný plast, ktorého podiel sa v závislosti od farebného variantu pohybuje medzi 37 až 70%. To zvyšuje cirkulárnosť výroby a znižuje uhlíkovú stopu produktov. Prispievajú k tomu aj papierové obaly pochádzajúce z lesov s certifikáciou FSC a ďalších kontrolovaných zdrojov.

Klávesnica POP Icon Keys bude na Slovensku dostupná u vybraných partnerov vo farebných verziách ružová/krémová, oranžová/krémová, grafitová/zelená, lila/krémová a grafitová/krémová od októbra 2024, a to za odporúčanú cenu 59,99€, myš POP Mouse za 29,99€. Set POP Icon Keys Combo ide za 79,99€.





Logitech prináša štýlovú klávesnicu POP Icon Keys
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Xsx češtiny (0)
Zdar, prosím vás viete mi poradiť, ktoré hry na XS...
|Ultimatne ambilight riešenie (3)
Narazil som na tuto krabicku na podsvietenie tv, m...
|Výmena i5 12600kf (11)
Zdravím! Momentálne fachčím na zostave s i5 12600...
|Čo sa mohlo stať s pc? (55)
Čaute, dneska som prišiel z roboty, zapol PC ktorý...
|Game-debate.com (4)
Ahoj ... ide vám táto stranka niekomu ? Je to stra...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27397)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk