Disco Elysium sa dočká nástupcu od nového štúdia

Štúdio tvoria nielen autori pôvodnej hry, ale aj ďalší skúsení veteráni.

pridal matus_ace 11.10.2024 o 15:19 pod hry
Disco Elysium sa dočká nástupcu od nového štúdia

HRY > NOVINKY >

S piatym výročím hry Disco Elysium na obzore spoločnosť Longdue s hrdosťou oznamuje, že vznikla ako nové nezávislé štúdio, ktoré získalo počiatočnú investíciu na vytvorenie RPG hry, ktorá bude pokračovať v oceňovanom dedičstve hry Disco Elysium a predstavovať nový odvážny umelecký počin, ktorého cieľom je presadiť sa v oblasti príbehových cRPG.

Longdue už teraz tvorí tucet členov tímu, ktorí pracovali na pôvodnej hre Disco Elysium a jej nevydanom pokračovaní. Tím tiež čerpá talenty z celého odvetvia, vrátane veteránov z Bungie, Rockstar a Brave At Night. Táro RPG skúma jemnú súhru medzi vedomím a podvedomím, videným a nevideným. Vo svete, kde sa voľby vlnia medzi psychikou postavy a prostredím, sa hráči budú pohybovať v neustále sa meniacej krajine, ktorú formujú vnútorné aj vonkajšie sily.

Hra predstavuje prelomovú mechaniku „psychogeografickej RPG“, kde každé rozhodnutie pretvára svet aj postavy, ktoré ho obývajú. V tomto zážitku sa hranice medzi mysľou a prostredím stierajú, stretávajú sa a transformujú s každou voľbou, čo hráčov vedie neustále sa vyvíjajúcou príbehovou krajinou.

Zatiaľ čo debutový projekt Longdue čerpá z tvorivej energie a odkazu hry Disco Elysium a ďalších obľúbených RPG hier, ako napríklad Planescape: Torment, je zároveň vytvorený tak, aby obstál aj samostatne ako zmysluplný prírastok do žánru RPG. Longdue sa zaviazalo vytvárať hry, ktoré majú váhu premysleného dizajnu a pútavého príbehu, čím sa štúdio stalo stabilným a spoľahlivým hlasom v oblasti vývoja RPG.

Cieľom Longdue je vytvárať hry, ktoré rezonujú emocionálne a intelektuálne. Štúdio je tu preto, aby si vybudovalo povesť konzistentného dodávateľa kvality so zameraním na hĺbku a integritu príbehu. Toto je len začiatok cesty Longdue stať sa dôveryhodným menom vo väčšom kánone RPG.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Rada - vzduchový chladič k ryz... (5)
Ahojte, planujem vymenit Ryzen 5 2600X cpu za 5...
|Xsx češtiny (2)
Zdar, prosím vás viete mi poradiť, ktoré hry na XS...
|Ultimatne ambilight riešenie (9)
Narazil som na tuto krabicku na podsvietenie tv, m...
|Výmena i5 12600kf (12)
Zdravím! Momentálne fachčím na zostave s i5 12600...
|Čo sa mohlo stať s pc? (55)
Čaute, dneska som prišiel z roboty, zapol PC ktorý...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27487)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk