detail
|
PHILIPS OLED 818 - KTORY MOD? [vytvoril: metallic - 10.11.2024]
Caute, kedze sa v tom az tak nevyznam dosiel som si po radu. Hravam na ps5 a na telke mam na vyber dva mody “optimalne (automaticky herny rezim)” a “optimalne (automaticky herny rezim 120Hz pro). Moja otazka znie ktory z tychto modov je pre mna lepsie mat pusteny? Nizsie prikladam popis ktory je v manuali, ak som spravne pochopil, iba prvy by mal podporovat VRR? Ak som pochopil spravne je teda lespi prvy alebo druhy mod? • Ak chcete, aby televízor podporoval video svariabilnou obnovovacou frekvenciou HDMI*/FreeSync Premium*/G-Sync*, nastavte položku Optimálne (Automatický herný režim) (iba niektoré modely). Táto možnosť tiež umožní televízoru automaticky nastaviť štýl obrazu/zvuku na možnosť Hra vždy, keď je k televízoru pripojené zariadenie HDMI. • Vyberte položku Optimal (Auto GamexxxHz Pro) , aby ste umožnili hranie HDR10+ na vrchole všetkých funkcií podporovaných v Optimal (Auto Game). Ak chcete sledovať obsah HDR10+ alebo Dolby Vision zo zdroja HDMI a v prípade, že prehrávač pripojený k televízoru prehráva takýto obsah prvýkrát, pravdepodobne budete musieť prehrávač vypnúť a znova zapnúť. Obsah HDR10+ je podporovaný len v prípade, ak je položka HDMI Ultra HD nastavená na možnosť Optimálne alebo Optimálne (Automatický herný režim 120Hz Pro). Obsah Dolby Vision je podporovaný len v prípade, ak je položka HDMI Ultra HD nastavená na možnosť Optimálne , Optimálne (Automatický herný režim) alebo Optimálne (Automatický herný režim 120Hz Pro).
|