Herné zostavy od Datacompu: Váš partner na ceste za hernými úspechmi

Odborníci na PC vám ponúkajú zostavy na mieru podľa vašich potrieb.

pridal PR 10.10.2024 o 18:00 pod hry
Herné zostavy od Datacompu: Váš partner na ceste za hernými úspechmi

HRY > NOVINKY >

V digitálnom veku, kde technológia a zábava idú ruka v ruke, sú kvalitné herné počítače kľúčové pre každého hráča. Či už ste vášnivý gamer, ktorý sa snaží získať titul v e-športoch, alebo kreatívny nadšenec, ktorý chce zrealizovať svoje nápady, Datacomp ponúka zostavy, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.


Spoľahlivosť a výkon na prvom mieste

Datacomp, spoločnosť s viac ako 20-ročnou históriou v oblasti IT, sa pýši profesionálnou montážou a trojročnou zárukou na svoje zostavy. To znamená, že každý komponent je starostlivo vybraný a nastavený, aby vám poskytol maximálny výkon. Pre hráčov, ktorí chcú tráviť hodiny v online svetoch bez obáv o technické problémy, je táto záruka cennou výhodou.

Zostavy od Datacomp sú navrhnuté tak, aby zvládli aj tie najnáročnejšie hry na trhu. S použitím najnovších procesorov a grafických kariet od renomovaných značiek ako Intel, AMD, MSI a Asus, získate istotu, že vaša zostava nebude len tak ľahko zastaraná. To ocenia najmä tí, ktorí sledujú rýchlo sa vyvíjajúci herný priemysel.

Zostavy pre hráčov, ale aj tvorcov

Datacomp ponúka širokú škálu herných a zostáv, ktoré sú špeciálne prispôsobené potrebám rôznych používateľov. Herné zostavy, označené ako Datacomp Gamer, sú ideálne pre hráčov, ktorí hlavne potrebujú výkon v hrách. Napríklad tento ročník majstrovstiev Slovenska v e-športoch sa bude hrať na herných počítačoch Datacomp, čo svedčí o ich kvalite a výkone, ktoré sú nevyhnutné pre dosiahnutie úspechu v súťažiach.

Pre tých, ktorí sa venujú kreatívnej činnosti, Datacomp ponúka zostavy pod názvom Datacomp Creator. Tieto zostavy sú nielen výkonné, ale aj dizajnovo atraktívne, čo ich robí ideálnymi pre moderné kancelárie a štúdiá. Vďaka použitým skrinkám od spoločnosti Fractal Design získate esteticky príjemný vzhľad, ktorý sa hodí do akéhokoľvek prostredia.

Datacomp Gamer - Nexus

Konfigurácia Gamer - Nexus: i5-12400F, 4,4 Ghz, 32 GB RAM, DDR4 (PC4), NVIDIA RTX 4060 Ti, 1TB SSD, Wi-Fi 6, Bluetooth v5.2, bez mechaniky, Windows 11 Home

Herné zostavy od Datacompu: Váš partner na ceste za hernými úspechmi


Datacomp Creator - Studio

Konfigurácia Creator - Studio: Ryzen 7 7800X3D, 5,4 Ghz, 64 GB RAM, DDR5 (PC5), NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER, 2TB SSD, Wi-Fi 6, Bluetooth v5.2, bez mechaniky, Windows 11 Pro

Herné zostavy od Datacompu: Váš partner na ceste za hernými úspechmi


„Powered by Asus“ a „Powered by MSI“

Datacomp sa aktívne zapája do programov Powered by Asus a Powered by MSI, ktoré prinášajú značnú pridanú hodnotu pre používateľov. Tieto programy zabezpečujú, že zostavy Datacomp sú vybavené najnovšími a najvýkonnejšími technológiami, ktoré tieto renomované značky ponúkajú.

Jednou z hlavných výhod týchto programov je prístup k exkluzívnym komponentom a technológiám, ktoré sú optimalizované pre maximálny výkon a stabilitu.

Taktiež poskytujú Datacompu prístup k špeciálnym softvérom a podporným nástrojom, ktoré zlepšujú celkovú užívateľskú skúsenosť. Môžete očakávať vynikajúcu podporu pri optimalizácii výkonu a aktualizáciách, čo vám umožní mať vaše zostavy vždy na vrchole.

Investícia do Kvality

Pre hráčov, ktorí hľadajú herné počítače, je Datacomp jasnou voľbou. Spoľahlivosť, výkon a dlhodobá záruka sú len niektoré z výhod, ktoré táto spoločnosť ponúka. Či už sa chystáte zúčastniť e-športových súťaží alebo sa chcete venovať kreativite, herné a tvorcovské zostavy od Datacomp sú skvelým základom pre vaše budúce úspechy.

Nezabudnite sa pozrieť na širokú ponuku a vyberte si zostavu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Investujte do technológie, ktorá vám umožní dosiahnuť vaše ciele, a zažite herný svet na úplne novej úrovni. S Datacomp sa stanete nielen lepším hráčom, ale aj kreatívnym profesionálom.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Rada - vzduchový chladič k ryz... (5)
Ahojte, planujem vymenit Ryzen 5 2600X cpu za 5...
|Xsx češtiny (1)
Zdar, prosím vás viete mi poradiť, ktoré hry na XS...
|Ultimatne ambilight riešenie (9)
Narazil som na tuto krabicku na podsvietenie tv, m...
|Výmena i5 12600kf (12)
Zdravím! Momentálne fachčím na zostave s i5 12600...
|Čo sa mohlo stať s pc? (55)
Čaute, dneska som prišiel z roboty, zapol PC ktorý...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27444)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk