detail
|
PROBLÉM S OVLÁDAČMI ATI [vytvoril: Rellik - 1.10.2011]
Mám problém s nainštalovaním akéhokoľkvek ovládača na win 7 64 bit , mám grafiku 5770 HD 1Gb , najskôr som mal problém že pri inštaláci vypísalo dačo s balíkom , to som vyriešil odinštalovaním c++ pri ďalšom inštalovaní sa ovládače nainštalovali bez problémov, bez dákeho logu , po reštarte sa mi objavilo malé rozlíšenie po zapnutí sa objavila tabuľka s No ATI graphics driver is installed, or the ATI driver is not functioning properly. Please install the ATI driver appropriate for your ATI hardware .... v správcovi zariadení mám tam grafiku ale s žltým trojuholníkom , tak som ovládač odinštaloval skúsil som ten čo som dostal k karte , to isté , ešte dneska som mal CCC a všetko v poriadku , akonáhle som chcel dať novšiu verziu sa to celé pokazilo , pri odinštalovaní ovládačov mažem všetko čo súvisí s ATI , programfiles/ati , potom Users\****\AppData/loac a roaming / ati dokonca aj vśetky registre čistím čo majú v názve ATI .. neviem si pomôcť , po odinštalovaní ovládačov si Win 7 stiahne svôj takže teraz natom fičím ale bol by som rád keby som mal najnovší ovládač a k tomu aspoň CCC ... už som taký zúfalí že som dal aj t0pic na amd fórko či mi s tým nevedia pomoct
|