detail
|
VEREJNÁ FOTOGALÉRIA [vytvoril: Phantom1111 - 30.6.2019]
Chcem sa len spýtať, ak niekto vie, či existuje nejaká webová stránka, na ktorú môže človek pridávať svoje vlastné fotografie a rozdeľovať ich do albumov, kde pod každú foto môžem pridať nejaké tagy, aby človek tieto fotografie mohol ľahko vyhľadať a mohol ich zdieľať s ostatnými ľuďmi a aby ktokoľvek mohol pod hocijakú fotografiu zverejniť vlastný komentár. Existuje Pinterest, len na túto webovú stránku viacmenej ľudia uverejňujú vlastné fotografie, ktoré majú človeku niečo ponúknuť, aby dostali inšpiráciu z tých fotografií. Tam asi ľudia neuploadujú fotografie, na ktorých je napríklad ich domáci miláčik. Ďalej existuje Instagram, lenže tam ľudia viacmenej uploadujú fotky seba a svojich kamarátov pri nejakých udalostiach alebo si tam taktiež uploadujú fotky svojej tvorby, ako napríklad maľované obrazy, či kresby. Tam si človek v podstate nemôže vytvoriť album do ktorého následne kliknutím vojde a ukáže sa mu ďalších 100 fotografií. Ďalej sa mi zdá, že na Instagram človek môže pridávať fotografie len z mobilného telefónu. Nakoľko ma bavia hry, tak by som chcel uploadovať na stránku fotografie v 4K rozlíšení z hier, ktoré som hral. Chcem jednoducho si vytvoriť album do ktorého pridám obrázky len z určitej hry. Následne na to si človek ten album otvorí a nájde tam komu fotiek, ktoré si bude môcť zadarmo stiahnuť a použiť ich ako tapetu na svoju obrazovku, či ich bude môcť použiť ako miniatúry pre svoje YouTube videá alebo do svojich článkov na svojom hernom webe.
|