detail
|
AKO HRÁTE AC ODDYSEY ALEBO PODOBNÉ HRY S RPG PRVKAMI ? [vytvoril: sector76 - 8.7.2020]
Zdravím mám otázku na komunitu hráčov, ktorí hrávajú RPG hry. Možno banálna otázka, ale nie som hardcore hráč a celkom ma to prekvapilo. Ide o to, že AC Oddysey je rovnako ako predošlé AC Origins viac RPG. Teda môžete mať na postave viacero typov vybavenia. Presnejšie vybavenie zamerané na Lovecké poškodenie, Assassínske poškodenie a Válečnícke poškodenie. Situácia - idem zaútočiť na nejaký tábor. Vymením si všetky veci za tie, ktoré majú najväčšie Lovecké poškodenie a postrielam pár vojakov s lukom. Potom musím ísť do inventára a zmeniť všetky veci na tie, ktoré mi dávajú bonus na Assassínske poškodenie, lebo sa chystám zabiť zblízka pár vojakov. Potom, keď na mňa niekto zaútočí, tak vbehnem do inventára a premením veci za tie, ktoré mi dávajú bonus na Válečnícke poškodenie. Hlavná otázka je ako často to má hráč obmieňať, pretože mi to príde iritujúce a mám pocit, že niečo robím zle, lebo ak to patrí medzi RPG prvky, tak to asi nebude pre mňa. Rád mám Assassínske, ale nepáši sa mi, že len preto, aby som dal silnú ranu s lukom, musím ísť do inventára a zmeniť všetky veci jednu po jednej.
|