detail
|
ZLYHANIE SSD. NEMOŽNO ZÍSKAŤ DÁTA NA DISKU [vytvoril: Dr.Panda - 7.9.2020]
Zdravím, včera mi z ničoho nič kompletne zlyhal SSD s Windows 10 a pre mňa dôležitými vecami. SSD je Kingston SUV400 Wear level: 98. PC spočiatku nabehol ako bežne, lenže po prihlásení bola celá plocha rozhádzaná (default ikony a pozadie) a zároveň informácia že Windows ma nemohol prihlásiť do môjho konta. Skúsil som reštartovať PC a samozrejme už som ostal pri boot screene a bez loadingu ( krutiace bodky). Na počítači som nerobil žiadne zmeny ani neprebiehal žiadny update. Následne som skúšal SSD pripojiť na notebook ako sekundárny disk, lenže notebook ostal pri boot loadingu a po asi 10 minútach som dostal Fixing (E:) Stage 1 a progress. Po 3 hodinách sa sa progress neposunul ani na 1 % ETA: sa zasekla na 999:00:00. Dnes som skúšal použiť softvér Recoveryit cez bootable USB, ale s pripojením SSD OS nereagoval a nechcel načítať disky. Bez pripojeného SSD fungoval bez problému. Nenapadá ma iný spôsob ako získať dáta z SSD bez toho aby som ho už od nervov nevyhodil von oknom. Ďakujem za pomoc.
|