detail
|
AKÝ TELEVÍZOR ? [vytvoril: samcho - 7.1.2021]
Ahojte, Potrebujem poradiť s výberom TV a aj veľkosť. Prvá dilema je akú veľkú TV kúpiť. Od holej steny po holú stenu mám obývačku 4,8 metra. TV bude zavesená na stene a gauč tiež nezoberie veľa z priestoru. Predpokladám že minimálna uhlopriečka by mala byť 65 palcov. Bude to stačiť alebo by bolo už vhodnejšie 75 palcov ? Druhá dilema je Akú TV. Budem prevažne sledovať Netflix, nejaké stiahnuté filmy a aj sa hrať hry. Doma mám uložené filmy na NAS čiže budem posielať filmy do TV z NAS prostredníctvom DLNA. Viem že Samsung už nepodporuje prehrávanie z USB tak neviem či by mi neštrajkovali na Samsungu aj filmy z toho NAS. Som naklonený aj Oledu len tam sa pri hraní hier obávam vypálenia, prípadne pri sedovaní TV staníc aby nenarobilo šarapatu logo Stanice. Chcel by som aby to bolo pripravené aj na nové konzoly + predpokladám že si na to napojím aj PC. Ak máte nejaké tipy na čo sa pozrieť, nejaký zaujímavý model budem vďačný. Ešte jeden detail ak by bola 65tka málo na tú vzdialenosť OLED je asi z hry nakoľko tá ich 77 je enormne drahá. Vďaka
|