detail
|
AKE WIRELESS SLUCHADLA ? [vytvoril: Saiw - 27.10.2021]
Ahojte, neviete poradiť nejaké wireless slúchadla k pc ? chcel som open ale zistil som že wireless a open niesu, max tak semi-close takže neviem čo robiť. teraz mam Samson SR850 predtým nejaké asusovky.. Doteraz som mal drôtové a viem že to asi tak skoro nič neprekoná ale ja ten kábel nenávidím a zožiera ma každým dnom viac a viac. vysnene slúchadla -na veľkú hlavu, pohodlne, zvykne ma bolievať hlava keď mam dlhšie na hlave momentálne a to som mal aj predtým, tým pádom by aj váha pomohla asi. - najlepšie by boli otvorene ale také asi ani nie sú čo som pozeral... zatvorene nechcem, streamujem aj celkom nenávidím keď sa nepočujem a vrieskam v byte.... už teraz pri polo otvorených mam často 1 ucho poodkryté. - mikrofón je skôr mínus ako plus, ale mam svoj takže keď už musí byt tak by mohol byt odpojiteľný .. - cena do 150e - žiaden Bluetooth, potrebujem fajn odozvu. skúsenosti veľa nemám, kolega mal steelseries artis zo zvukovou aj extra baterkou, ale tie najdrahšie 300e a toľko peňazí sa mi za to dát nechce, mikrofón a zvuk bol na úrovni. čo som len tak postrehol tak razer a logitecht je kvalita spracovania bieda? zo softvérom mam skúsenosti takže to že majú soft obe trash viem.. zato hyper x soft je teraz super, ale nekúpim horšie slúchadla len kvoli softu. headset využívam na hry, príležitostne hudbu/kombináciu, niesom ale žiadny odborník na zvuk.
|