detail
|
TV / PC BIZARNÝ PROBLÉM [vytvoril: Urguhart - 5.3.2022]
Nazdar, mám naozaj zvláštny problém s mojim TV (TCL) pripojeným k PC hdmi káblom ako monitor. Nikdy pred tým mi nič takéto s iným TV nerobilo ale aj navzdory tomu, že TV plní len funkciu monitoru, tak sa mi stáva, že skrátka si robí čo chce, odporuje príkazov v PC a podobne. Napr. si v systéme prepnem zvuk do headsetu, no aj naďalej vychádza výhradne z TV alebo dokonca z jednej aplikácie zvuk ide z TV a v druhej v rovnakom čase z headsetu, Spustím nejakú základnú aplikáciu ako YT a TV mi preblikne a vypíše mi názov televízneho kanálu ako keby som prepol program, alebo uprostred YT videa mi reštartuje hdmi pripojenie, vypína obraz a podobne. No vždy len na, ako keby, predelových častiach videa, keď sčerná na sekundu obrazovka alebo sa v YT videu prepne formát alebo keď zapnem hru a obrazovka na okamžik sčerná... Úplne to vyzerá ako keby v TV bola nejaká "inteligentná" funkcia, ktorá sa snaží rozoznávať kanály... no úplne ma to šokuje - aby sa zariadenie, ktoré má plniť funkciu prostého monitoru, správalo nezávisle na počítači a prakticky si robilo čo chce.
|