detail
|
ZELENO KRIKLAVE ANOMALIE QUANTUM BREAK A VYPADKY DO WIN V CRYSIS REMASTERED [vytvoril: Miku12111 - 6.5.2023]
Ahojte, vie mi niekto pls poradit, neviem ci spolu nejak suvisia tieto 2 chyby v hrach. Ale z nicoho nic sa mi zobrazuje v quantum break nejake zelene aj kriklave pixely, sem tam na roznych miestach ci uz na objektoch postavach alebo texturach..predtym par dni dozadu mi to nerobilo. Crysis remastered prejdena cca polka hry, kde ma nahana vrtulnik som na motorovom clne, mi to stale pada do windows, niekedy ma to necha po starte par sekund inokedy par min. Skusal som aj preinstalovat hru z hdd na ssd a to iste. Skusal som aj ine nizsie rozslisenia, vyp zap rtx, dlss, stale dokola. Mam i7 9700kf,3070 a 32 gb ram. Teploty su ok myslim - vga okolo 70 st. a cpu este menej. Nemam nic pretaktovane a prepastovane cpu som mal cca pred rokom. K tym divnym farbam kedysi mi to robilo aj v Plague tale requiem, ale tam to po case zmizlo z nicoho nic.. Ovladace mam najnovsie ktore vysli 4.5.2023. Ak sa to niekomu stalo a odstranil chyby, budem vdacny za kazdu radu. Vopred dik
|