Ahojte,
tak keď je téma zmeny názvu z FIFA na EA Sports FC taká pretriasaná a tak mi nedalo a keďže mám za sebou už niekoľko packov starších hier, spraviť pack najlepšiej OldSchool FIFA hry a nemôže to byť iná než FIFA Road to World Cup 98 so všetkými 172 týmami ktoré sa zúčastnili kvalifikácie, spolu s Brazíliou a Francúzskom, ktorí sa kvalifikovali automaticky, zábavným gameplayom (vytunovaným neoficiálnym 1.7 patchom), možnosťou skopnúť útočiaceho hráča brankárom, indoorovým štadiónom, soundtrackom v mp3 a ďalšími haluzami z konca minulého tisícročia :)
Ako Hrať (v krátkosti)
Hru skopíruj do priečinka s hrami, ak nemáš nainštalovaný nGlide (pre hráčov staršich hier je to samozrejme úplná samozrejmosť že to už nainštalované má) inštalácia je pribalená v packu v priečinku SETUP (odporučane rozliško 1400x1050), z toho istého priečinka nainštaluj aj PatchInstall.bat (kompatibilita) a RegInstall.reg (kľúče do registrov). Na ten najnovší fanpatch neexistuje nocd takže si pripoj ISO (alebo napáľ :D ), predvolená inštalácia je pre CD na D, ak máš pripojený obraz na iné písmeno, nahraď INSTALL.DAT z hlavného priečinka patričným súborom z SETUPS/CD SETUP/.
Ľahšie to zatiaľ nejde :)
Odporúčam prečítať README.TXT kde je všetko trochu rozsiahlejšie napísané aj keď po anglicky.
Sťahuj
http://fifa98pack.BRUT.me Napíš feedback
pomôž otestovať, robil som to celkom narýchlo, prípadne porovnaj s novými hrami FIFA a daj vedieť názor na rozdiely a hlavne Zabav sa! :)
For the Brut of the Game :D