detail
|
HERNE OVLADACE NA ANDROID [vytvoril: MAXXIS4 - 16.1.2024]
Ahojte, chcem si spravit herny streamovaci tablet. Uz mam tablet - Xiaomi Pad 6 a chcel by som k tomu nejake ovladace. Rozmyslal som nad - iPega celkovo - v recenziach pisu ze su nekvalitne ale su original aj na tablet a teda aj ergonomia je super - Razer kishi upraveny - Mal by byt kvalitnejsi, priamo by sa mal dat pouzit na Xbox remote ale treba ho riadne modifikovat a nevyzeral by dobre (rezanie plastov a podobne) + ergonomia je otazka - Razer Junglecat - to su ovladace na styl nintendo switch, viem ich v celku jednoducho upravit aby pasovali na tablet, problem mam len s tym, ze su cez BT, ergonomia asi tiez nebude najlepsia pri velkom tablete - Backbone - rovnako ako kishi, akurat netreba rezat plasty ale nejaka modifikacia bude potrebna. Ma niekto nejaky z tychto ovladacov a vedel by dat nejaku recenziu ? Niekde pisu ze tieto razer ani nefunguju s xbox stream appkou. PS remote play nebude fungovat ale tam viem pouzit inu appku kde by to malo fungovat v poriadku. Na streamovanie z PC chcem pouzit steam, ale to som este vobec neskusal, neivem ani ako to funguje. Zatial mam k tabletu pripojeny xbox ovladac/dualsense a tablet polozeny bokom ale nie je to najpohodlnejsie.
|