Týždenník - Call of Duty Black Ops 6, Silent Hill 2 a PC verzia God of War Ragnarok

Letné ohlásenia začínajú.

pridal saver 2.6.2024 o 21:40 pod hry
Týždenník - Call of Duty Black Ops 6, Silent Hill 2 a PC verzia God of War Ragnarok

HRY > NOVINKY >

Sony malo tento týždeň menší event a to svoj State of Play stream. Nebolo to väčšie a očakávané Showcase, ktoré dúfajme, že príde na jeseň pred vydaním PS5 Pro. V novom State of Play ohlásili hlavne Astro bot a rovno mu dali dátum vydania na september.

Pridali dátum vydania na Silent Hill 2, na ktorý majú časovú konzolovú exkluzivitu, ten vyjde 8. októbra na PC a PS5. Popritom ohlásili aj PC verziu God of War Ragnarok, ten príde v septembri. Zároveň bude vyžadovať PSN konto. To už budú zrejme vyžadovať všetky Sony vyvíjané hry. Rovnako ho bude vyžadovať aj Until Dawn, ktorý vyjde na jeseň na PC a PS5. Popritom určili augustový dátum aj svojej multiplayerovke Concord, ktorá vyzerá ako Valorant alebo Overwatch.

Z iných multiplatforiem sa ukázal VR titul  Alien Rogue Incursion, ktorý príde na jeseň, gameplay ponúkol Where Winds MeetPath of Exile 2 ohlásil konzolovú verziuMonster Hunter Wilds priniesol svoj prvý trailer alebo Marvel Rivals bol tiež ohlásený na konzoly. Ukázala sa aj  Free-to-play akčná RPG Ballad of Antara.

Sony zároveň spustilo Days of Play akciu, vďaka čomu sú PlayStation 5 konzoly sú v zľavách. K tomu malo aj svoju finančnú prezentáciu, kde ukázalo čísla PS5 generácie, porovnáva ich s minulou, ale povedalo aj to, že dúfa, že PC hráči budú kupovať PlayStation konzolu pre pokračovania singleplayerových hier. Určilo aj svoje ciele do budúcnosti, kde ráta s tým, že zameranie v hrách sa presunie z grafiky na pohlcujúce príbehy, AI tomu bude pomáhať

Microsoft tento týždeň začal teasovať Call of Duty Black Ops 6 a ponúkol prvý trailer a rovno ohlásil, že hra príde do Game Passu. Plné predstavenie uvidíme o týždeň v nedeľu na Xbox Showcase. Tam si Microsoft predstaví aj ďalšie svoje hry. Keďže streamy herných firiem sa  teraz rozbiehajú, zhrnuli sme si ich načasovanie.

Popritom sme sa dozvedeli, že Project Maverick od People Can Fly pre Microsoft je v plnom vývoji, zároveň Toys for Bob ohlásili partnerstvo s Xboxom na svojej novej hre a na hre pre nich pracujú aj tvorcovi Batman Arkham série. Popritom ohlásili, že Fallout 76 presiahol 20 miliónov hráčov a v príprave sú nové Fallout hry. Tento týždeň Redfall dostal svoj posledný patch, prišiel offline režim a aj DLSS3 a Flight Simulator City Update 7 pridal európske mestá.

Z ostatných vecí sme tu mali nečakanú a smutnú správu, ktorá hovorí, že svoj Steam účet po svojej smrti nemôžete nikomu zanechať. Nemenej veselé bolo potvrdenie, že GTA VI príde na PC neskôr, aj keď to sme vedeli. Warhorse štúdio ohlásilo jazyky titulkov a dabingu pre Kingdom Come Deliverance II. Čeština nechýba. 

Nové veci sme tu mali aj z CD Projektu, ktorý už plne ukončil vývoj Cyberpunku 2077 a naplno sa orientuje na Witchera 4, ale aj na ďalšie hry, pripravuje aj Cyberpunk 2077 film. K tomu Test Drive Unlimited Solar Crown už má dátum vydania na september a aj FIFA 2K25 má vyjsť ešte tento rok. Ukázal sa slovenský titul Junxions, ktorý ponúkne stavbu križovatiek a Command and Conquer: Legions spustil predregistrácie. Nakoniec Half Life Overworld fan trailer ukazuje, akú kvalitu spracovania by sme chceli od Half-Life 3.

V hardvérovej oblasti nám teraz začína Computex a už dnes Asus predstavil ROG Ally X, ich novú verziu ROG Ally handheldu. Hlavne príde s dvakrát väčšou batériou, 24GB RAM a miernymi úpravami v dizajne. Ak chcete viac, budete mať možnosť.

K tomu už svoj livestream mala aj Nvidia, ktorá sa zameriavala hlave na AI a dátové centrá, predviedla svoje novinky pre hráčov a predstavila RTX PC. Špeciálne pripravuje Project G-Assist, herného AI asistenta, a pridala aj malé grafiky. K tomu Nvidia prinesie aj svoj ARM AI procesor. Nové grafiky teraz neohlasovali, tie prídu až na jeseň a pri nich sa najnovšie hovorí, že RTX 5090 len dvojslotová karta.

Z iných technologických zaujímavostí sme tu mali mozgové bunky ako základ budúcich procesorov, ale aj to, že Huawei znovu kradlo technológie, alebo to, že Zotac pripravuje tiež svoj PC handheld.

Z filmov a seriálov sme tu mali nové leaknuté fotky z nakrúcania The Last of Us, ktoré nám ukázali Isaaca. Pridalo sa ohlásenie Minecraft seriálu od Netflixu, rovnako Netflix ukázal a naplánoval animovaný seriál Tomb Raider: The Legend of Lara Croft a ohlásený bol aj režisér pre Just Cause film. Trailer dostal Return to Silent Hill film a Wolfs.

Z recenzií teraz boli len menšie veci, ale pekne medzi nimi vyskočila Indika, ktorá prekvapila. Ohodnotil sme aj kooperáciu Killer Klowns from Outer Space: The Game, pridali sme King Arthur: Legion IX, ale aj Beat Slayer a českú free hru Playing Kafka. Z hardvéru sme sa pozreli na Moto Edge 50 Pro mobil a klávesnicu Alienware 920K. V interview sme sa porozprávali s Joshom Sawyerom: Od Icewind Dale, cez Fallout: New Vegas, až po Pentiment.  

Z Game Acces v Brne vás pozdravil skladateľ Alan Wake 2 hudby:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Predám pc | rtx 4070 | i5 1270... (0)
Predám PC s nasledujúcimi parametrami: GPU: Nvi...
|Hype momenty pre hry (e3 revea... (5)
Som si tak spomenul na hype z roznych (dnes uz sta...
|Lotr:return to moria - môj rev... (13)
Mám už cez 100 hodín odohraného času a tak si hovo...
|34 aoc cu34g2xp/bk (17)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (2)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27146)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk