League of Legends dostal update proti smurfom

Ako hráč kompetitívnych hier určite nenávidíš, keď musíš bezvýznamne obetovať čas oveľa lepšiemu nepriateľovi, ktorý s tvojím rankom nemá nič spoločné.

pridal safer 30.7.2024 o 21:19 pod hry
League of Legends dostal update proti smurfom

HRY > NOVINKY >

Ak si hráč kompetitívnych hier určite nenávidíš, keď musíš bezvýznamne obetovať čas oveľa lepšiemu nepriateľovi, ktorý s tvojím rankom nemá nič spoločné a vytvoril si len nové konto, aby mohol likvidovať nováčikov. Práve proti takýmto "smurfom" sa spoločnosť Riot Games bude snažiť bojovať s novým League of Legends updatom.

Pred rankom budeš musieť poraziť aj niekoľko hráčov

Verzia 14.15 totiž donúti nové účty absolvovať povinných 10 nehodnotených zápasov predtým, než sa budú môcť uchádzať o rank. Myslím, že ide o zaujímavé riešenie, no či efektívne, pravdepodobne nevedia ani samotní vývojári. Ako však na sociálnej sieti X poukázal herný dizajnér League of Legends Leung-Harrison:

„Niektorí legitímni noví hráči používajú ARAM a botov na zvyšovanie levelu, a my tak nemáme dostatočný záznam o ich skutočných zručnostiach.“

Osobne si myslím, že update môže aspoň z časti upokojiť situáciu so smurfami, no taktiež pomôcť skutočne novým hráčom nadobudnúť aspoň malú skúsenosť so zápasmi proti reálnym hráčom, predtým, než im pôjde o rank.

League of Legends dostal update proti smurfom

Odmietanie hier je minulosťou

Novinkou bude taktiež to, že už nebudeš môcť niekoľkokrát v rade odmietnuť hru. Ak tak niekto spraví, bude potrestaný a niekoľko minúť nebude môcť vyhľadať zápas, čo má zredukovať zámerný queue sniping alebo inú formu nepríjemného správania. Leung-Harrison to obhájil pomerne jednoducho, no s pochopením:

„Myslíme si, že je normálne vynechať jedno, alebo dokonca dve výzvy kvôli jedlu alebo pitiu, no nie však toľko, aby ste zhoršovali herný zážitok pre ostatných deväť hráčov.“

League of Legends dostal update proti smurfom

Update sa má do hry oficiálne dostať 31. júla, čo je už naozaj za rohom. Ako klasicky sa budú robiť zmeny aj v balanse postáv, z ktorých je potrebné podotknúť nerf všetkých topánok s cieľom oslabiť ADC-čka na začiatku hry.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (14)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (2)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26631)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk