Aká je nová Delta Force hra?

Číňania prinášajú v Delta Force titule slušnú konkurenciu Battlefieldu

pridal saver 8.8.2024 o 12:13 pod hry
Aká je nová Delta Force hra?

HRY > NOVINKY >

Číňania z TiMi Studio (Tencent) práve spustili uzavreté alpha testy ich Delta Force titulu, v ktorom prinášajú prekvapivo slušnú konkurenciu / kópiu Battlefieldu. 

Podľa alphy hra prakticky preberá všetky prvky Battlefieldu. Teda má ako multiplayerové boje 64 hráčov, tak pridáva Extraction lootovací režim a nakoniec dostane aj kampaň. Tá zatiaľ v alphe nie je dostupná, ale multiplayervé režimy sú a dávajú náznak toho, čo môžeme čakať.

Rovno si povedzme, že hra neponúka nič nové, nakoniec u týchto čínskych multiplayeroviek a lootovačiek sme na to aj zvyknutí a len kopíruje už zavedené veci (niekedy doslova kopíruje), aj keď treba povedať, že ich kopírujú dobre. Aspoň ukázané veci v alpha teste naznačujú, že hrateľnostne to bude mať niečo do seba.

Tactical Turmoil

Extraction režim sa tu volá Tactical Turmoil a ponúkne prekvapivo hlboké spracovanie tohto režimu. Nie sú tu len mapy, ale aj riadiaca miestnosť, v ktorej sa staráte o všetko svoje vybavenie, vylepšovanie, samozrejme nakupovanie vecí, výber lokalít na určitom území a následne samotný výsadok.

Aká je nová Delta Force hra?
  
Aká je nová Delta Force hra?
 
Aká je nová Delta Force hra?

Do hry idete v tíme, štandardne v štvorici, pričom máte za úlohu lootovať, zabíjať nepriateľov, vybrať niekoľko trezorov a vrátiť sa niektorým extrakčným bodom späť.  Extrakčné body sú rôzne niektoré vám nedovolia zobrať si batoh, iné sú obmedzené váhou, alebo môžete pákami otvoriť cestu k najlepšiemu extrakčnému bodu.

Samotná hrateľnosť nie je úplne hardcore, ale ani casual a musíte si na bojisku dávať pozor na nepriateľov, opatrne postupovať a hľadať, ako sa najlepšie dostať k trezorom, respektíve pákam na aktivovanie určitých eventov. Pritom samozrejme základ je lootovať všetko, čo sa dá, ale zároveň sa starať o svoje zdravie, kde máte lekárničky, lieky, injekcie, chirurgické sety a všetko musíte použiť podľa toho, aké zranenie utŕžite. Ak vás zabijú, tak samozrejme končíte a prichádzate vo všetky veci v batohu, až na špeciálny batoh, do ktorého môžete umiestniť dôležitú alebo cennú vec.

Celé sa to dobre ovláda, má to dobrú hrateľnosť, prehľadnosť, síce sa treba dostať do, toho ako sa najefektívnejšie liečiť a čo všetko potrebujete, ako aj naštudovať si prístupy nepriateľov, ale inak prekvapivo dobré.

Ukážka gameplayu z prvého výsadku:

 

Havoc Warfare

Multiplayer nazvali Havoc Warfare a ponúka prakticky battlefieldovské 32v32 boje, konkrétne v Breaktrought režime. Mapa je tak rozdelená na niekoľko častí a obe strany vždy bojujú o jednu z nich, to ako aj v Battlefielde zistili, zaisťuje oveľa intenzívnejšie a koncentrovanejšie boje. 

Aká je nová Delta Force hra?
  
Aká je nová Delta Force hra?
 
Aká je nová Delta Force hra?

Konkrétne v mape v teste je útok z mora, kde je potrebné prekonať úvodné delá nepriateľa, zatlačiť ho ďalej k základni a postupne zatláčať ďalej. Primárne sa tu hrá s pechotou, ale je možnosť jedného tanku, viacerých bugín a aj helikoptéry. Vždy po smrti si môžete vybrať miesto na ktorom sa spawnnete, vozidlo, prípadne zmeniť class.  

Classy sú tu na systéme postáv, kde každá postava má svoje špecifické vybavenie a teda útočník, sniper, postava s ťažkými zbraňami, alebo recon s ľahšími zbraňami. Každý má aj svoje špeciality, ktoré môžu v určitých situáciách pomôcť. 

Vizuálne je hra slušná, nie úplne top a na teréne alebo niektorých detailoch to vidieť, ale stále to nie je finálna verzia a aj keby to takto zostalo, nie je to veľký problém. Hýbe sa to dobre, sú tu všetky typy upscalingov, ako aj detailné nastavenia grafiky a ovládania. Nedá sa na to sťažovať.  Jedine nečakajte deštrukciu, deformácie, a ani náznaky poškodení na materiáloch. V tejto oblasti je to minimálne zatiaľ dosť mŕtve.

Celkovo Delta Force prekvapil, hlavne dotiahnutosťou už teraz v alphe, tak hrateľnosťou. Uvidíme, ako to nakoniec celé vypáli a aká bude kampaň, ale potenciál tam je. 





Aká je nová Delta Force hra?  Aká je nová Delta Force hra?  Aká je nová Delta Force hra?
Aká je nová Delta Force hra?  Aká je nová Delta Force hra?  Aká je nová Delta Force hra?
Aká je nová Delta Force hra?  Aká je nová Delta Force hra?  Aká je nová Delta Force hra?
Aká je nová Delta Force hra?  Aká je nová Delta Force hra?  Aká je nová Delta Force hra?
Páči sa mi! (+6)






Aká je nová Delta Force hra?
PC
PS4
Xbox One
PS5
Xbox Series X|S

Vývoj: TiMi Studio Group
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania:  2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Čo hovoríte na novú speváčku v... (13)
Určite mnohí z vás boli okolo roku 2000 násťrocný ...
|Slúchadlá (4)
Lude dobrí, odporúčte nejaké dobré slúchadlá. Ideá...
|Hra elden ring (1)
Dá sa stiahnuť niekde táto hra na pc...
|Dragons dogma 2 vs dragon age:... (0)
pozrite si tie hry a porovnajte...
|Psp a net (2)
Zdravím...vytiahol som po 100 rokoch zo šuplíka PS...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26149)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk