World of Warships: Legends oslavuje 5. narodeniny a zachraňuje americkú vojnovú loď

Nechýbajú nové kampane, nové lode a ani mnoho ďalších noviniek.

World of Warships: Legends oslavuje 5. narodeniny a zachraňuje americkú vojnovú loď

HRY > NOVINKY >

Wargaming, autor a vydavateľ populárnej multiplatformovej námornej hry World of Warships: Legends, vydal výročnú aktualizáciu na oslavu piatich rokov od vydania hry, ktorá je plná čerstvého obsahu. Hráči sa môžu tešiť na špeciálnu charitatívnu aktivitu, ktorá pomôže zachrániť múzejnú loď USS Texas, výročný event inšpirovaný starovekým Gréckom, úplne nový Pohár flotily, tri sezóny hodnotených bitiek a päťtýždňovú kampaň s paneurópskym prémiovým torpédoborcom Velos VIII. úrovne.

World of Warships: Legends sa pripojili k iniciatíve na obnovu a zachovanie USS Texas, bývalej bojovej lode Spojených štátov amerických a významného diela námornej histórie. Všetok výťažok z novo vytvoreného DLC USS Texas Legacy pre konzoly Xbox a PlayStation bude venovaný nadácii Battleship Texas Foundation, organizácii, ktorá sa zaoberá zachovaním a obnovou viac ako 100 rokov starej lode USS Texas ako historického múzea.

Okrem tematických DLC predstavila spoločnosť aj na zákazku vyrobenú konzolu pre Xbox navrhnutú v tvare USS Texas, ktorej súčasťou je skutočný kus kovu zo samotnej lode. Táto exkluzívna konzola bude k dispozícii prostredníctvom tomboly v Severnej Amerike a ponúkne nadšencom a priaznivcom na tomto území jedinečnú príležitosť vlastniť skutočný kus histórie.

World of Warships: Legends oslavuje 5. narodeniny a zachraňuje americkú vojnovú loď

Klasická päťtýždňová kampaň obsahuje 100 míľnikov a obvyklú mechaniku dobiehania. Jej dokončenie s aktívnou podporou Admirality prinesie hráčom paneurópsky prémiový torpédoborec VIII. úrovne Velos - rýchle a svižné plavidlo triedy Fletcher s rýchlym delostrelectvom a torpédami, vylepšené o vynikajúci spotrebný materiál generátor dymu.

Na oslavu piateho výročia hry pripravil tím Legends množstvo špeciálnych aktivít a predmetov inšpirovaných dávnou históriou. Patria medzi ne tri božské podoby veliteľov - Aténa, Poseidon a Zeus; krabica šampiónov, z ktorých vždy vypadne náhodná debna z najlepších eventov posledných rokov; nová udalosť Kalendár; bezplatný projekt Legendárna narodeninová kancelária a ďalšie. Okrem toho si hráči budú môcť užiť Pohár flotily - nový a vzrušujúci turnaj s jedným vyraďovacím kolom - a navrch tri nové sezóny Ranked, ktoré teraz zahŕňajú bitky jeden na jedného.

Najnovšia aktualizácia pre PC edíciu hry World of Warships prináša od 7. augusta do 31. októbra do lodenice španielsky krížnik Almirante Oquendo, ktorý je vybavený dvanástimi hlavňami kalibru 203 mm pripravenými spôsobiť neuveriteľné poškodenie. Od 21. augusta do 19. septembra je v prevádzke nové webové dobrodružstvo – Labyrinty histórie. Hráči sa v ňom ocitnú v koži britského veliteľa, ktorý musí urobiť rozhodnutie určujúce priebeh jedinečného príbehu, ktorý sa odvíja a ktorého stredobodom je doplnenie britskej lietadlovej lode Tier VIII Theseus. K tomu všetkému sa pridáva prebiehajúci Early Access k francúzskym torpédoborcom, nové šarvátky a ďalšie.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26418)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk