Civilization VII predstavilo svoju hrateľnosť

Po prvej ukážke na Opening Night Live nám autori z Firaxis približuje hru hlbšie.

pridal saver 20.8.2024 o 22:17 pod hry
Civilization VII predstaví svoju hrateľnosť livestreame o 22:30

HRY > NOVINKY >

Po prvej ukážke na Opening Night Live nám autori z Firaxis približuje Civilization VII hlbšie  v samostatnom livestreame. Konkrétne ukazujú gameplay možnosti hry a rovno hlasujú aj dátum vydania. Hra vyjde už 11. februára.

Trailer:

Predstavili aj Gwendoline Christie, ktorá hru nahovorí:

Autori hovoria, že v Civilization VII nás pozvú na cestu, akú sme v tejto sérii nikdy predtým nezažili – cestu cez veky ľudského pokroku. Tentoraz veky rozdeľujú históriu do samostatných hrateľných kapitol, z ktorých každá je navrhnutá tak, aby hráča ponorila do podstaty týchto časových období. Máme pre vás tri vekové kategórie, ktoré môžete zažiť:

  • Vek staroveku: Keď sa poľnohospodárske spoločnosti začali zhlukovať do mestských centier a tvorili základy úplne prvých civilizácií.
  • Vek objavovania: Keď túžba po vzácnych komoditách z ďalekých krajín podnietila ríše, aby sa rozšírili cez veľké oceány.
  • Moderný vek: Obdobie neuveriteľného technologického rastu a globálneho konfliktu, kde ľudstvo prechádza od vývoja parného stroja k štiepeniu atómu.

Čo je na Ages obzvlášť zaujímavé a odlišuje ho od predchádzajúcich funkcií Civilization, ako sú Éry, je to, že po prvýkrát nehráte len za jednu civilizáciu. Namiesto toho vybudujete jedinečnú kultúrnu líniu v Civilization VII, kde je vaša ríša reprezentovaná rôznymi civilizáciami počas každého veku. Budete môcť pokračovať v dedičstve svojej minulej civilizácie a zároveň hrať za novú civilizáciu v novom veku – takú, ktorá má vynovené schopnosti, jedinečné jednotky, budovy a ďalšie. 

Počas každého veku si vyberiete historickú civilizáciu relevantnú pre danú dobu. Budete súťažiť a spolupracovať s konkurenčnými civilizáciami a čeliť jedinečným výzvam tohto veku. Ako postupujete z jedného veku do druhého, vyberiete si vždy novú civilizáciu, ktorá bude reprezentovať vašu ríšu – určenú nielen historickými súvislosťami, ale aj akciami, ktoré môžete ako hráč podniknúť. V priebehu kampane, keď budete prenášať svoje dedičstvo z jedného veku do druhého, vybudujete pre svoju ríšu jedinečnú kultúrnu líniu – takú, ktorá môže dokonca obstáť v skúške času.

Gameplay s komentárom autorov:





Civilization VII predstaví svoju hrateľnosť livestreame o 22:30  Civilization VII predstaví svoju hrateľnosť livestreame o 22:30
Civilization VII predstaví svoju hrateľnosť livestreame o 22:30  Civilization VII predstaví svoju hrateľnosť livestreame o 22:30
Páči sa mi! (+3)






Civilization VII predstaví svoju hrateľnosť livestreame o 22:30
PC
Switch
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: 2k Games / Firaxis
Štýl: Stratégia
Dátum vydania: 11. február 2025
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Lenovo legion go (0)
Čauko, predám Lenovo Legion GO v TOP stave za symp...
|Kúpa používaného ntb (3)
Zdravím kupujem ntb acer nitro 5 a zaujíma ma cena...
|Čo hovoríte na novú speváčku v... (14)
Určite mnohí z vás boli okolo roku 2000 násťrocný ...
|Slúchadlá (5)
Lude dobrí, odporúčte nejaké dobré slúchadlá. Ideá...
|Hra elden ring (1)
Dá sa stiahnuť niekde táto hra na pc...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26197)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk