Disney Epic Mickey: Rebrushed sa na Gamescome predviedol, teraz si ho môžete vyskúšať

Hra dostala demo, ktoré si môžete vyskúšať na PC, Xboxe a PS5.

pridal matus_ace 27.8.2024 o 17:04 pod hry
Disney Epic Mickey: Rebrushed sa na Gamescome predviedol, teraz si ho môžete vyskúšať

HRY > NOVINKY >

Už v septembri nám THQ Nordic prinesie Disney Epic Mickey: Rebrushed, remaster skákačky, do ktorej Warren Spector preniesol aj prvky immersive sim žánru. Teraz bude hra akurát krajšia, inuitívnejšia a väčšia. My sme si ju vyskúšali na Gamescome a zároveň sa o nej porozprávali s autormi. Teraz si môžete sami vyskúšať demo s menšou a trochu inou pasážou z hry. To je dostupné na PC, PS5 a Xboxoch.

Čo nám teda prezradili vývojári? Ako asi tušíte, chcú zachovať štýl, akurát modernizovať grafiku a hru preniesť do 4K/60fps éry (na výkonných platformách). Celú hru od základov prepracovali na Unreal Engine a aktuálne na nej pracujú už nejaké 3 roky. Už sme sa pozreli na remaky Silent Hill 2 a aj Metal Gear Solid 3. Prvý prekopáva kopu vecí, druhý necháva okrem grafiky všetko nedotknuté. Táto hra bude niečo medzi.

Levely sú nezmenené, aby zachovali originálnu atmosféru aj ducha. Rovnako hrateľnosť vychádza z rovnakého jadra. Takže keď niečo uvidíte, má to pravdepodobne veľmi podobnú predlohu v pôvodnej hre. Akurát teraz je hra rozšírená aj o nový obsah a dokonca trochu upravená. Na tom všetkom autori pracovali s Disney a aj s pôvodným tímom. Hovoria, že chceli hre dodať nové vrstvy a zachovať všetko pôvodné.

V praxi to znamená napríklad prepracované niektoré mechaniky, ktoré sú však len modernizované a vyladené. Napríklad tu je fixný kurzor a moderné ovládanie. K tomu nové hádanky aj upravené platformingové pasáže, ktoré však stále dokážu ponúknuť výzvu. Autori pridali šprint aj dash, ale aj nové cestičky levelmi. Upravili tiež správanie nepriateľov a umelú inteligenciu, takže ak nafarbíte nepriateľov, ďalej budú šíriť farbu. Pridali nové secrety a vytvorili aj úplne nové levely. No a nechýbajú ani nové bonusové materiály. V zásade ale väčšinu hry dokážete stále prejsť aj s pôvodným návodom.

No a pozreli sa tiež na to, aby to bol celkovo príjemnejší zážitok. Ovládanie využíva dva analógy (alebo klávesnicu a myš), aby sa hra ovládala intuitívne a ako väčšina 3rd person akčných adventúr dnešných dní. Pridali Gusa ako vášho tutoriálového sprievodcu, ktorý vám vysvetlí princípy hry. A zároveň si dokážete prehrať cutscény, ak ste ich zmeškali, lebo často obsahujú dôležité informácie. Šípkou hore na D-pade si vyvoláte navádzanie k vášmu cieľu, ak to potrebujete. No a nechýbajú zmeny rozhrania, ktoré je teraz moderné a intuitívne, keďže to pôvodné bolo dosť zastarané.

Autori SpongeBob hier tak prekročili rámec obyčajného remastra a už prinášajú viac remake s úplne novým obsahom na novom engine a s novými gameplay mechanikami. A najlepšie je, že si to všetko môžete teraz vyskúšať.





Páči sa mi! (+5)






Disney Epic Mickey: Rebrushed sa na Gamescome predviedol, teraz si ho môžete vyskúšať
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5
Switch

Vývoj: THQ Nordic / Purple Lamp
Dátum vydania: 24. september 2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (14)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (2)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26643)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk