Concord vypne servery, refunduje hráčov a predaj hry nateraz skončí

Sony to s ich novou multiplayerovkou fakt vo veľkom nevyšlo.

pridal matus_ace 3.9.2024 o 18:18 pod hry
Concord vypne servery, refunduje hráčov a predaj hry nateraz skončí

HRY > NOVINKY >

Povedať o multiplayerovke Concord, že bola vlažne prijatá, by bolo poriadne nadhodnotenie. Hra možno nemala najhoršie recenzie, ale pri pohľade na čísla sa zdá, že ju okrem novinárov a streamerov veľa ľudí nehralo. Sony teraz na to reaguje a hru sťahuje z predaja. Zároveň sme sa dozvedeli, že k 6. septembru vypnú servery. Hra pritom vyšla len 23. augusta. Taktiež Sony bude vracať peniaze tým pár hráčom, ktorí si hru kúpili.

Teraz sa spolu s vývojármi na hru opäť pozrú a pokúsia sa nájsť nejaké riešenie, ako hru zachrániť a priniesť väčšiemu publiku. To v preklade zvyčajne znamená, že sa pokúsia pozrieť na to, ako ju prerobiť na free to play titul. Oficiálne stanovisko k situácii znie nasledovne:

Fanúšikovia Concordu - od vydania hry Concord na PlayStation 5 a PC sme pozorne počúvali vašu spätnú väzbu a chceme sa poďakovať všetkým, ktorí sa pridali k ceste na palube lode Northstar. Vaša podpora a vášnivá komunita, ktorá sa okolo hry rozrástla, pre nás znamená celý svet.

Avšak hoci mnohé kvality zážitku u hráčov rezonovali, uvedomujeme si aj to, že iné aspekty hry a nášho prvotného vydania nedopadli tak, ako sme zamýšľali. Preto sme sa v tejto chvíli rozhodli, že od 6. septembra 2024 stiahneme hru z prevádzky a preskúmame možnosti vrátane tých, ktoré lepšie oslovia našich hráčov.

Kým určíme najlepšiu cestu do budúcnosti, predaj hry Concord sa okamžite zastaví a všetkým hráčom, ktorí si hru zakúpili pre PS5 alebo PC, začneme vracať peniaze v plnej výške. Ak ste si hru pre PlayStation 5 zakúpili v obchode PlayStation Store alebo PlayStation Direct, peniaze vám budú vrátené na váš pôvodný spôsob platby.

Zákazníkom, ktorí si hru zakúpili v iných digitálnych obchodoch, budú peniaze tiež vrátené. Ďalšie informácie o vrátení peňazí zo služieb Steam a Epic nájdete nižšie:

Steam - Steam vráti peniaze hráčom, ktorí si hru zakúpili, v najbližších dňoch. Steam zašle potvrdenie o vrátení peňazí po spracovaní refundu.

Epic Games Store - Epic Games Store vráti peniaze hráčom, ktorí si hru zakúpili, v najbližších dňoch, a bude kontaktovať každého zákazníka priamo, aby potvrdil, že vrátenie peňazí bolo spracované.

Vrátenie peňazí u iných predajcov - Zákazníci, ktorí si zakúpili fyzickú kópiu v predajni mimo spoločnosti PlayStation priamo, sa môžu obrátiť na postup vrátenia peňazí u predajcu, u ktorého si ju zakúpili.

Po vrátení peňazí už hráči nebudú mať k hre prístup.

Budeme vás informovať a ešte raz ďakujeme všetkým Freegunnerom, ktorí sa k nám pridali v galaxii Concord.





Páči sa mi! (+3)






PC
PS5

Vývoj: Sony / Firewalk Studios
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 23. august 2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám garmin epix gen 2 (0)
Vyšsia rada Sapphire/Titan. V záruke do decembra 2...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26366)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk