EA Sports FC 25 potvrdzuje nové oficiálne spolupráce a licencie

Autori tak chcú v hre priniesť opäť o kus autentickejší futbalový zážitok s viac hráčmi

pridal matus_ace 5.9.2024 o 18:08 pod hry
EA Sports FC 25 potvrdzuje nové oficiálne spolupráce a licencie

HRY > NOVINKY >

EA nám už čoskoro naservíruje nový ročník svojej futbalovej série. V EA Sports FC 25 chcú však autori priniesť ešte o niečo autentickejší zážitok a to aj formou spoluprác. EA tak oficiálne oznamuje nové spolupráce so zmluvami uzavretými na niekoľko rokov. Patria medzi ne napríklad exkluzívne marketingové a licenčné dohody s dvoma talianskymi veľkoklubmi, AS Rím a SSC Neapol, alebo exkluzívna marketingová spolupráca s Fenerbahçe SK, Galatasaray S.K., FK Bodø/Glimt a argentínskou ligou Liga Profesional de Futbol (LPF). Tieto a ďalšie dohody prispejú k tomu, že v hre EA SPORTS FC 25 sa objaví viac ako 700 klubov a 30 líg.

To všetko je ďalej podporené súpiskami hráčov najväčších klubov a líg z celého sveta. Okrem toho budú v hre dostupné UEFA Champions League, Europa League a Europa Conference League v nových formátoch, a to exkluzívne v režimoch Kariéry a Turnaja s cieľom ponúknuť hráčom nové zážitky. Zo slovenských zástupcov v hre nebude chýbať Slovan Bratislava.

Medzi ďalšie ligy patria Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Ligue 1 McDonald's, Serie A Enilive, CONMEBOL Libertadores, Barclays Women's Super League, National Women's Soccer League a ďalšie.

Táto správa prichádza spolu s potvrdením, že v hre EA SPORTS FC 25 bude viac ako 120 autentických futbalových štadiónov z celého sveta. Medzi tohtoročné ikonické reálne prírastky patria Mâs Monumental River Plate, De Kuip Feyenoord Rotterdam, Estádio José Alvalade Sporting CP, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Galatasaray S.K. a Ülker Stadyumu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi. Legendárny francúzsky štadión Stade Bollaert-Delelis prinesie svoju jedinečnú atmosféru prvýkrát aj do FC 25 v herných režimoch Kick-Off a Career, ako aj v Ultimate Team.

Ďalšie štadióny sa dočkajú zmysluplných rekonštrukcií po dokončení ich reálnych rekonštrukcií, vrátane Estadio Santiago Bernabéu Realu Madrid a Estadio de la Cerámica klubu Villarreal CF. Ako oficiálny partner mužského tímu Olympique de Marseille (OM) odráža EA SPORTS FC vylepšenia štadióna Orange Vélodrome aj v hre, čím zabezpečuje realistický zážitok zo zápasu.





Páči sa mi! (+2)






EA Sports FC 25 potvrdzuje nové oficiálne spolupráce a licencie
PC
PS4
Xbox One
PS5
Xbox Series X|S
Switch

Vývoj: EA / EA Sports
Štýl: Šport
Dátum vydania: 27. september 2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám garmin epix gen 2 (0)
Vyšsia rada Sapphire/Titan. V záruke do decembra 2...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26381)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk