detail
|
VÁŠ NÁZOR BY SA PLS. VÁS HODIL- GRAFICKÉ KARTY [vytvoril: luk - 17.7.2008]
Ako začať. Minulý rok som si kupoval 512 MB ATI X1950 GT za zarobené peniaze. Vtedy som dostal aj 20 LCD za vysvečko. Už cítim, že karta ako tak vládze a na 1680x1050 na plných nie ultra detailoch a s vypnutým aa a af mám zhruba 25 snímkov(+- 10-15 fps) v dosť hrách, ale je to hrateľné.. Kúpil som ju najmä preto, aby takéto rozlíšenie zvládla na úplnom maxime- všetko zapnuté. Vtedy som žiaľ nemal na výber 8800 GTX bola moc drahá, a ATI HD 2900XT zasle narýchlo vydaná. Zarobil som 7370 SK, Teraz viacej jednoznačne. Teraz sa neviem rozhodnúť, lebo rád by som chcel grafiku, ktorá by mi čo najdlhšie vydržala a aby som ju mohol využiť aj na hranie v 1920x1200. Teraz akurát brigádujem. Takže cenu mám v paži zatiaľ. Lenže terajšie karty hlavne nové ATIny sú vynikajúce a ponúkajú mi dosť výkonu. Keď som videl, že za cca pol roka prídu nové atiny s podporou dx11 a 40 nm postupom tak sa neviem rozhodnúť. Neviem sa rozhodnúť ako ďalej. Je mi jedno, že prvá poriadna hra sa objaví trebárs vtedym, keď príde win7, to mám úplne v p... a preto vás prosím ako by ste sa vy rozhodli? Počkali by ste na ATI HD 5000? alebo kúpili nejakú z tejto rady? ATI HD 4850 nekupujem. Takže ATI HD 4870 alebo x2. Na cene nezáleží ohraničená je cenou 13000 sk-cca, čiže cena ATI HD4870X2. Ja len, že keby som teraz kúpil aj HD4870X2, či toho nebudem skôr lutovať. Vopred vám ďakujem.
|