Do tejto diskusi by ste mali písať hry o ktorých viete alebo ste počuli že majú CZ/SK dabing/titulky poprípade možete písať skúsenosti s dabingom/titulkami k hre ...................................................................... ....................................................................... ............................................ Každému kto sem prispeje budem vďačný ...................................................................... ....................................................................... ............................................ Bol by som rád keby k hrám napísali či majú dabing alebo titulky a či je v SK alebo CZ. A tiež by som bol rád ak by ste hry rozdelili do dvoch skupím: tie ktoré ste si istý a tie ktoré si myslíte ...................................................................... ....................................................................... ............................................ Ak sa niekto pomíli kľudne ho ho opravte len dúfam že sa to nezvrhne na hádku ...................................................................... ....................................................................... ........................................... Táto diskusia je stále aktuálna lebo sa stále vydávajú nové hry ...................................................................... ....................................................................... ............................................ Podľa mňa je hier s dabingom/titulkami veľmi málo a preto by tento zoznam mal pomôcť ...................................................................... ....................................................................... ............................................ Všetkým vopred ďakujem a dúfam že táto diskusia nezapapadne prachom.
|Preferujete CZ/SK DABING/TITULKY v hre??
Samozrejme vždy to hre pomôže
(18)
Nikdy originál je vždy originál
(3)
Dabing preferujem viac ako titulky
(2)
Titulky preferujem viac ako dabing
(0)
Dabing preferujem viac ako titulky ale len ak je kvalitný
(0)
Titulky preferujem viac ako dabing ale len ak sú kvalitné
(2)
Len pri hrách pri ktorích je to dôležité
(1)
Hry bez prekladu hru nehrám
(0)
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.