Ako je možne že tento hráč má niekoľko reportov z celého tímu za cheating a stále nemá BAN?? Tu je jeho profil: "
https://steamcommuni... ...61199033887156/" ide o to, že hral zápas proti nám a ešte sa vyťahoval a predvádzal v čete hry, že čo je na tom, že čítuje? Človek sa snaží hrať fér a keď stretneme tri krát po sebe takéhoto protihráča tak derank je istý a všetky hry čo sme vyhrávali predtým sú v háji. Zaujímavé tiež je, že na steame a v hre má nick Itachi a keď pozerám zápas z replay listu tak tam má nick cyclone. Nechápem tomu. Normálne mám chuť začať cheatovať aj ja, keď jemu sa nič nedeje, len tak z pomsty. Už som ho reportol z hry a aj na steame aj som postol upozornenie na twitteri pre valve a nedeje sa s ním nič. CSGO už má niekoľko bezpečnostných updatov a je to prd platné. A ľudia čo túto hru majú naozaj radi, tak mu celý postup a náladu kazia takéto prasce. Tu je link na ten zápas: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-TZJdf-qKRU3-VMHqV-XrpqD-4cEZG čo mám robiť aby tento magor dostal naozaj ban?