detail
|
NEJDE MI ZVUK NA PC [vytvoril: Phantom1111 - 29.1.2022]
Mám problém so zvukom v PC. Pri zapnutí PC mi jeden vetrák vrčí, asi vychodené ložiská. Trvá to možno vyše minúty a potom už ide počas celého dňa ako má, len mi to už išlo na nervy pri každom zapnutí PC, tak som z hornej strany tresol po PC skrine rukou, kde na to PC zamrzol. Tak som ho reštartoval, ale odvtedy mi nejde vôbec zvuk na PC. Skúšal som preinštaľovať Windows s tým, že som ponechal len osobné súbory v PC, odinštaloval som zvukové ovládače, komplet všetky ovládače Nvidia, reštartoval PC, ale zvuk mi stále nejde. Keď idem vybrať vo WIndowse zariadenie, ktoré má prehrávať zvuk, tak tam mám Nvidia High Definition Audio, predtým som tam mal tuším Realtek. Ten ma už vôbec nie je. Taktiež, keď idem do zložky Správca zariadení, tak v zložke Systémové zariadenia mi ukazuje žltý trojuholník pri High Definition Audio Controller. Ak zapnem napríklad na YouTube nejaké video, tak v ovládacom panely, kde vyberám zvukové zariadenie mi ukazuje, že zvuk ide, ale ten je tuším priradený k monitoru, ale nie k reprákom, Žeby som odpálil zvukovú na základnej tým, že som stretol do PC?
|