detail
|
HERNÉ KÓDY NA STEAM [vytvoril: halamadrid - 7.1.2024]
Čaute, celkovo mám asi vyše 150 kódov z rôznych bundlov z HumbleBundle či Fanatical, teda hry, ktoré už vlastním. Tak ma napadlo, že ich rozdám, bol by záujem? Síce podľa mňa stojí zato menej jak polovica, tipujem tak do 50 max, ale aj to je dosť. Asi bych to urobil tak, že najprv vypíšem názvy hier a ten kto sem napíše jak prvý názov tej, ktorú by chcel mať, jemu následne pošlem kód do súkromnej správy. Zrejme urobím niekoľko kôl, teda uvidím, jaký bude dopyt. ;) Ghostrunner (2x) - ROZDANÉ Mortal Kombat 11 + Ultimate Add On - ROZDANÉ Batman Arkham Origins - ROZDANÉ Star Wars Squadrons - ROZDANÉ Control Ultimate Edition - ROZDANÉ Hellblade: Senuas Sacrifice - ROZDANÉ Mafia III - ROZDANÉ Yakuza 4 Remastered - ROZDANÉ Deus Ex: Mankind Divided - ROZDANÉ Visage - ROZDANÉ PS: Musím dopredu upozorniť, že veľa kódov mám už niekoľko rokov a po čase by mohli byť neplatné. Teraz nedávno mi prišiel napr. mail od HumbleBundle, že koncom mesiaca vyprší platnosť kódu na Doom Eternal. Ten som už rozdal pod nejakým článkom...
|