Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged vyjde budúci mesiac

Jedna z najlepších adventúr vôbec sa už čoskoro vráti v pekne vylepšenej verzii.

pridal matus_ace 16.8.2024 o 15:15 pod hry
Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged vyjde budúci mesiac

HRY > NOVINKY >

Revolution Software oznamuje, že hráči, pôvodní fanúšikovia aj noví hráči, sa môžu tešiť na jeseň tohto roka, kedy kultová adventúra v novom kabáte Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged vyjde na PlayStation, Xbox, Nintendo Switch a PC vo štvrtok 19. septembra 2024.

Výrazné vylepšenie jedného z najpopulárnejších dobrodružstiev všetkých čias, Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged bolo s veľkým ohlasom odhalené už na Gamescom 2023 v Kolíne nad Rýnom. Hráči sa v úplne oživenej a „zreformovanej“ verzii pôvodného dobrodružstva Georgea a Nico, ktoré ich zoberie na cestu po svete, dostanú z atmosférických uličiek francúzskeho hlavného mesta do tajomstvami opradených hôr Sýrie, na slnkom zaliate pobrežie Španielska a na celý rad úžasných miest medzi nimi.

Pozadia boli premaľované z line artov, ktoré pôvodne nakreslili rozvrhári Dona Blootha, sprity boli oživené a zvuk bol vylepšený, aby priniesol novú úroveň vernosti reči a legendárneho soundtracku, ktorý zložil zosnulý skvelý Barrington Pheloung.

Nový „príbehový režim“, ktorý nanovo definuje hranie adventúr pre modernú éru, dynamicky vyváži príbeh a postup v hre a ponúkne tak ohromujúci herný zážitok pre celú novú generáciu fanúšikov adventúr.

Point and click ponúka jednoduché rozhranie, z ktorého vychádza pútavá a náročná hra,“ hovorí Charles Cecil, zakladateľ a CEO Revolution Software. „Používateľský zážitok sa však od 90. rokov, keď Broken Sword redefinoval tento žáner, nezmenil. Náš prieskum naznačil, že hráči teraz uprednostňujú modernejší zážitok. Hra Broken Sword má nesmierne vášnivú fanúšikovskú základňu, ktorá zahŕňa tri generácie. Vďaka týmto grafickým a používateľským vylepšeniam sa tešíme na to, že sa nám fanúšikovia ozvú, keď hra opäť prejde na štvrtú generáciu, ktorá miluje príbehovo orientované hry.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (13)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (1)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk