World of Warships oslavuje deväť rokov od svojho vydania

Hra oslavuje, hráči dostávajú darčeky.

pridal matus_ace 7.9.2024 o 16:10 pod hry
World of Warships oslavuje deväť rokov od svojho vydania

HRY > NOVINKY >

Wargaming sa vydáva na more osláv, pretože World of Warships oslavuje deväť rokov od svojho vydania. Pri tejto príležitosti budú do hry pridané oslavné odmeny, event Aquatica Fair a nový prístav. Spolu s týmto výročným obsahom príde aj predbežný prístup k novým panamerickým bojovým lodiam a novej sezóne bitiek a hodnotených bitiek. World of Warships: Legends tiež predstaví novú kampaň, paneurópskych torpédoborcov a zbierku Európskych námorníctiev, ktoré si hráči môžu užiť.

Na oslavu deviatich rokov na siedmich moriach predstavuje World of Warships rad odmien, nový prístav Planéta Aquatica a ďalší oslavný obsah. Do hry sa vracajú Oslavné odmeny, ktoré hráčom umožnia získať Oslavné tokeny, ktoré je možné vymeniť za rôzne predmety, vrátane amerického krížnika VIII. úrovne Rochester, rady kontajnerov, tokenov Aquatica pre novo zavedenú udalosť Aquatica Fair, spotrebné ekonomické bonusy, nášivky a vlajky.

Bude tiež vydaná nová puzzle kolekcia, ktorá bude obsahovať 60 dielikov získaných z kontajnerov Battle of Paso de Patria. Po dokončení hráči dostanú jedinečného historického panamerického veliteľa Joaquima Marques Lisboa. Nakoniec bude výročie doplnené udalosťou Aquatica Fair v Arzenáli, ktorá ponúkne nové položky na získanie, špeciálne výročné denné odmeny a výročné Event Pass, ktorý odomkne ďalšie príležitosti pre hráčov.

Úplne nová línia panamerických bojových lodí vpláva do hry, najprv v rámci predbežného prístupu. Hráči budú môcť získať bojové lode Ipiranga, Los Andes a Libertad, každú vybavenú silnými hlavnými delami a sekundárnymi zbraňami, vylepšenou opravnou skupinou a bojovými pokynmi, ktoré pomôžu zlepšiť palebnú silu lodí v bitke.

Aby sa uvoľnilo miesto pre panamerické bojové lode, bude predchádzajúca línia francúzskych torpédoborcov v predbežnom prístupe teraz dostupná cez Technologický strom, čo umožní všetkým hráčom prístup k lodiam V. úrovne L'Adroit, VI. úrovne Duchaffault, VII. úrovne Le Hardi, VIII. úrovne L'Aventurier, IX. úrovne Orage a X. úrovne Cassard, ktoré sú vybavené devastujúcimi torpédami spôsobujúcimi obrovské škody. Spolu s torpédoborcami prináša aktualizácia aj novú sezónu hodnotených bitiek od 5. septembra, nové bitky od 9. septembra a 27. sezónu klanových bitiek od 11. septembra.
Kampaň Tempest of Renaissance a ďalší obsah vo World of Warships: Legends.

World of Warships: Legends tiež prináša množstvo nového obsahu pre hráčov na konzolách a mobilných zariadeniach od 9. septembra. Na čele tejto aktualizácie stojí úplne nová kampaň Tempest of Renaissance. Táto päťtýždňová výzva odmení hráča po dokončení talianskym krížnikom VIII. úrovne Michelangelo. Do predbežného prístupu vstúpi aj nová línia silných a agilných paneurópskych torpédoborcov, vrátane lodí IV. úrovne Muavenet, V. úrovne Stord, VI. úrovne Grom a VII. úrovne Split.

Septembrová aktualizácia obsahu tiež zahŕňa zbierku Európskych námorníctiev, kde môžu hráči zbierať 12 kariet z debien kolekcie počas kampane Tempest of Renaissance a z dedikovaných misií. Po zozbieraní všetkých dostupných kariet budú hráči odmenení úplne novým paneurópskym torpédoborcom II. úrovne Orjen v špeciálnej permanentnej kamufláži





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26417)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk