Týždenník - Služba volá

Týždeň sa niesol hlavne v znamení vydania Call of Duty.

pridal saver 27.10.2024 o 20:50 pod hry
Týždenník - Služba volá

HRY > NOVINKY >

Týždeň sa niesol hlavne v znamení vydania Call of Duty. To sa znovu ukázalo ako veľmi žiadané a to až tak, že v USA spravilo polnočný predaj. Záujem sme videli aj na Steame, kde počet súčasných hráčov dosahuje rekordy. Recenzie na celú hru zatiaľ nie sú, keďže aj recenzenti dostali hru rovno pri vydaní, ale objavili sa objavili prvé hodnotenia kampane, ktorá je určite najlepšia za posledné roky.

Niet divu, že k tomu Microsoft rozbehol reklamnú kampaň s podobným rozpočtom ako blockbuster filmy. Všetky peniaze zjavne dostal Replacer.

Z ďalších vecí mal Microsoft respektíve Bethesda Fallout stream, ktorý prezradil, že Fallout 76 dostane endgame raid s najväčším bossom v hre doteraz. Pri Falloute sme sa dozvedeli aj to, že mod Fallout: London má na GOGu už milión hráčov. Blizzard popritom ohlásil aj Warcraft 30th Anniversary Direct stream na november, možno prinesie update pre Warcraft 3 remaster. Zároveň začína testovať 6v6 režim pre Overwatch 2.

K tomu sa vo výročnej správe ozval Satya Nadella, ktorý hovorí, že Xbox má 20 herných značiek, ktoré vygenerovali miliardové tržby a dodáva, že hry chce prinášať aj na ďalšie platformy. Ale nie všetky, vie aj to, že Xbox potrebuje exkluzivity, tak uvidíme, aký pomer multiplatforiem a exkluzivít nastavia. Aktuálne im prichádza Stalker 2, ktorý dostal fan trailer New Guy a aj oficiálne Zonelife ASMR video.

Z noviniek Hazelight štúdio, tvorcovia It Takes Two, odteasovali svoju novú hru. Podľa leakov sa bude volať Split Fiction. Zároveň Alan Wake 2 dostal The Lake House expanziu a krabicovú edíciu, plus pridal aj Anniversary Update. Keď sme pri krabiciach, Black Myth: Wukong vyjde na PS5 aj v krabici a Tomb Raider I-III Remastered tiež vychádza v krabicovej verzii. Pri krabiciach si môžeme spomenúť na časy, keď konzolové hry vychádzali čisto krabicovo, konkrétne 20 rokov dozadu, kedy vyšlo GTA San Andreas. Technický riaditeľ si pri tejto príležitosti spomenul na niektoré zaujímavé detaily.

Zo správ z Ubisoftu sme zistili, že Prince of Persia The Lost Crown nedostane pokračovanie, keďže predal len okolo milióna kusov a firma radšej rozdelila tím na zaujímavejšie projekty. Časť prešla na na vývoj Rayman Remake a ďalšia na Beyond Good and Evil 2, ktorý má aj nového kreatívneho vedúceho, a posledná na Ghost Recon.

Prekvapil tvorca Just Cause, ktorý ukazuje svoju novú hru pripomínajúcu GTA. Zatiaľ pridal len prvé zábery mesta. Nevieme nič bližšie o hre. Vieme však, že VR Batman: Arkham Shadow dostal recenzie a je veľmi dobrý, ale potrebujete Meta quest 3. K tomu teraz už vieme aj to, že FIFA Ultimate Team kartičky nie sú gambling, rozhodol o tom rakúsky súd. Plus pekné video tu máme z Atomfallu od Rebellionu, ten k tomu práve ohlásil aj dátum vydania Sniper Elite: Resistance.

Z technológií tento týždeň boli otestované a rovno aj vyšli Intel Core Ultra 200 procesory, čo je nová generácia procesorov od Intelu. Ten sa zameral hlavne na nižšiu spotrebu a teploty a síce aj výkon je slušný a v aplikáciách prekonáva aj Ryzeny, ale v hrách je ešte pod výkonom 14. generácie.  Popritom AMD ohlásilo, že prinesie Ryzen 9000X3D v novembri, zároveň znížilo cenu celej 9000 série, keďže sa nepredáva. 

Z mobilov sme tu mali ukážku pekného výkonu Snapdragon 8 Elite a rovno bolo naznačené, že čip bude aj v nových Galaxy S25 mobiloch. Z TV sme tu mali predstavenie TCL C765 a z headsetov Microsoft predstavil novú verzia Xbox Wireless Headsetu.

SECTROVIDEO97585.

Z filmovej a seriálovej tvorby nám prišla informácia, že Alien Romulus II je v príprave a rovnako aj Predator filmy. Konkrétne dva Predátor filmy prídu už budúci rok a jeden z nich bude zrejme animovaný. Z animovaných sérií bude pokračovať aj Tomb Raider seriál. Netflix mu práve odsúhlasil druhú sériu a popritom zrušil svoje AAA herné štúdio. Zrejme sa bude ďalej orientovať hlavne na mobilné hry. 

Z herných seriálov už vieme, že sa začala natáčať druhá séria Falloutu. K tomu na Amazone práve začal  Like a Dragon: Yakuza seriál, ale hodnotenia sú len okolo 50%. Trailer dostala druhá séria Severance a druhá časť poslednej série Cobra Kai.

Z recenzií sme už konečne ohodnotili Black Myth: Wukong, ale pozreli sme sa aj na nový Alan Wake 2: The Lake House DLC, ktorý uzavrel ponuku obsahu pre Alan Wake 2. Pridali sme aj recenziu na Kong: Survivor Instinct a aj racingovku EA Sports WRC 24, respektíve update na minuloročnú verziu. Pozreli sme sa aj na skákačku Nikoderiko: The Magical World a vyskúšali sme aj Assetto Corsa EVO.

Z hardvéru sme otestovali Samsung Galaxy S24 FE mobil a aj parádnu Steelseries Apex Pro Gen 3 klávesnicu. Pridali sme aj interview o NHL 25.

Budúci týždeň sa pozrieme na Dragon Age: The Veilguard, Call of Duty: Black Ops 6 a prinesieme aj dojmy z Indiana Jones and The Great Circle, k čomu pridáme aj rozhovor.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Black ops 6 (2)
Ako sa zbavím farebného rozlíšenia postáv v kampan...
|Nový pc - intel ultra 7 (10)
Dobry den, cely život som na počitačoch s Intel. V...
|Účet na steam (4)
Potrebujem poradiť, súrne! Predala som hru, ktorú...
|Silent hill 2_1.04 patch labyr... (3)
Ahojte, dávam do pozornosti Patch 1.04 od vývo...
|Smart hodinky do 250€ (18)
Čaute, chcel by som sa Vás spýtať či by ste mi od...
|Svet, ukrajina, vojny ... (28058)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk