Týždenník - Farmárska sezóna

Týždeň nám obohatil Dr Disrespect, ale aj ohlásenie nového Farming Simulatora, Dead Rising remastru a pridal sa aj zaujímavý RPG titul Alkahest.

pridal saver 30.6.2024 o 21:15 pod hry
Týždenník - Farmárska sezóna

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol už taký letný a skôr ako reálne informácie išli škandály a to okolo streamera Dr Disrespecta. Dostala sa von informácia, že mal dávnejšie písať sexuálne veci s mladistvou. Preto ho aj pred rokmi vyhodili z Twitchu a teraz tento dôvod prezradil jeden z bývalých zamestnancov. Streamera tak vyhodili z vlastnej firmy a zrušili s ním spolupráce prakticky všetci, zarábanie mu zrušilo aj youtube.

Zaujímavejšia téma bolo predstavenie Farming Simulatora 25, síce zatiaľ len prvým renderovaným videom, ale to ukázalo, čo môžeme čakať. Popritom Ubisoft oficiálne potvrdil príchod remakov Assassin's Creed hier, aj keď zatiaľ nekonkretizoval, ktoré to budú. Čakáme Black Flag, možno sa v remaku vráti prvá hra.

Z VR noviniek sa ukázal pekne vyzerajúci Spatial Ops a z racingoviek sa na prvých záberoch ukázala Assetto Corsa EVO. V racingovkách Forza Motorsport dostala s updatom 9 upravený vizuál, a keď sme už pri nich, tak Microsoft ohlásil, že Forza Horizon 4 sa prestane predávať 15. decembra. Znovu tam svoje zohrali licenciu na hudbu, možno autá. Vďaka tomuto ohláseniu teraz Forzu všetci kupujú a hra  dosiahla nový rekord súčasných hráčov na Steame, už ich potiahla na 75 tisíc. 

Popritom sme sa dozvedeli, že Stellar Blade predal cez milión kusov na PS5, čo sa nezdá ako veľký počet. Dozvedeli sme sa aj to, že Beyond Good & Evil 2 je stále vo vývoji, alebo to, že Avowed bola najskôr kooperačná RPG, ale autori to našťastie zmenili. Veľmi podobný osud mal aj Dragon Age. Tento týždeň Call of Duty Modern Warfare 3 spustilo svoju štvrtú sezónu

Tento týždeň Elden Ring so svojou expanziou dostalo nový patch zľahčujúci obťažnosť a Starfield dostal mod, ktorý ruší loading obrazovky pri skokoch vo vesmíre. Pre Starfield sa k tomu pripravuje Project Tamriel mod, ktorý prenesie Elder Scrolls hry na jednu planétu v Starfielde.

Prekvapivým ohlásením bol remaster Dead Rising od Capcomu, ktorý bližšie predstaví v pondelok. Don't Nod odložil svoj Lost Records: Bloom & Rage pre vydanie nového Life is Strange. CD Projekt povedal, že nový Cyberpunk bude vďaka americkému timu vernejší. Ukázala sa aj nová Karate Survivor mlátička inšpirovaná Jackie Chanom. Veľmi dobre vyzerá aj Alkahest, ktorý bude nasledovníkom Dark Messiah of Might & Magic.

Z mobilov sme tu mali ohlásenie OnePlus Nord CE4 Lite 5G, ktorý hneď prišiel do predaja. Microsoft pritom ohlásil Game Pass streaming na Amazon Fire TV Sticky a zároveň sa dostal von patent Xbox Keystone, čo mal byť streamingový Xbox. TV sticky budú lepším riešením. Microsoftu ifixit pekne ohodnotil nové Surface zariadenia so Snapdragonom, ktoré sú najlepšie opraviteľné Surface doteraz. 

Z robotickej oblasti vedci nechali narásť ľudskú kožu pre robotov. Čoskoro tu tak budeme mať terminátora, aj keď keďže ide o japonských vedcov, skôr pôjdu iným smerom. 

Z filmových zaujímavostí Rockstar svojho času odmietol ponuky na filmové spracovanie GTA a Red Dead Redemption. Uvidíme, či teraz, keď sa biznis v tomto smere rozbehol, niekomu značky dajú spracovať.  Objavili sa detaily o novom Resident Evil filme a aj o seriálovom spracovaní a nový hraný Street Fighter film príde do kín v roku 2026. Pridali sa aj fotky z natáčania Superman filmu

Z trailerov na filmy sme tu mali Red One s Rockom, ale aj temný Nosferatu a nový teaser dostal  Deadpool & Wolverine. Ak chcete niečo dlhšie, dabing dostal fanúšikovský animák Zaklejnač: Děsný hon.

Z recenzií sme ohodnotili remake Rivenu, ktoré dopadlo slušne, ale pozreli sme saj na Morbid: The Lords of Ire. Na switch prišiel Luigi’s Mansion 2 HD, doplnili sme to recenziou na Labyrinth: The Wizard's Cat a priniesli sme pohľad na Astro Bota a aj na Farm Manager World. Z hardvéru sme otestovali Asus Vivobook S 15 so Snapdragon procesorom.

Keďže ide nový mesiac, pozreli sme sa aj na to, aké hry prídu v priebehu júla, vybrali sme aj zaujímavé herné monitory. A zhrnuli herný notebook ASUS TUF Gaming s GeForce RTX 4060 grafikou. Ak by ste chceli vedieť rozdiely medzi záujmami hráčov v SK a CZ v oblasti SSD a RAM, mali sme tu malý prieskum.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Forza motorsport update 9 (0)
Zdravim, nejde mi stiahnut na Xbox/X túto poslednú...
|Zaujem o pc (19)
Caute, otazocka mal by niekto zaujem o pc co ma...
|Vyskladanie pc (30)
Čaute, chcem si vyskladať vlastné PC a bol by som ...
|Lenovo legion go vs asus rog a... (17)
Zdravim , zvazujem kupu handlandu rozhodujem sa me...
|Ps4 dualshock poradte ako opra... (4)
Ahojte, moj novy dualshock cca 3 mesiace standardn...
|Svet, ukrajina, vojny ... (22518)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk