Týždenník - FC 25 predstavené

Letný týždeň nám spríjemnilo niekoľko noviniek ako predstavenie FC25, ale aj zaujímavosti z Microsoftu.

pridal saver 21.7.2024 o 21:54 pod hry
Týždenník - FC 25 predstavené

HRY > NOVINKY >

Letný týždeň nám spríjemnilo niekoľko noviniek ako predstavenie FC25, ale aj zaujímavosti z Microsoftu. Ten totiž  zrušil tím zameraný na inklúziu a diverzitu, čo je prekvapivé ale biznis nepustí. Uvidíme, či to bude mať dopad aj na hry. Popritom rozbehol s Xbox konzolou promo s Deadpoolom a predstavil aj svoje nové tituly so Game Passu viedol ich práve vydaný Flintlock a pridal sa aj Dungeons of Hinterberg.

Game Pass titulov teraz pribudlo menej, keďže sa hovorí, že tento týždeň príde Activision Blizzard ponuka.  Mal by prísť Call of Duty Modern Warfare 3, ktorý práve spustí piatu sezónu a ďalšie tituly a to ešte pred Black Ops 6, ktoré príde do služby na jeseň. Black Ops 6 už má naplánovaný aj beta test.

Pre pridávanie Call of Duty ako aj pre infláciu zvyšuje Microsoft Game Pass predplatné, na čo sa už sťažuje FTC, hovorí, že je to pre monopol, ale zdražujú všetci. Zdraželo aj PS Plus od Sony, ale to nepridáva Call of Duty. Mimochodom prišla aj informácia, že Xbox dostáva v Európe na marketing menej peňazí ako Playstation. Posťažoval sa na to miestny marketingový šéf, ale hovorí, že s tými peniazmi, ktoré dostanú robia čo sa dá. 

Blizzard ukázal aj novú postavu do Diablo IV:

EA tento týždeň predstavilo EA Sports FC 25, ktorý nový režim aj možnosti a prvýkrát pribudne aj ray tracing, a pohyb slnka počas zápasu. EA môže byť spokojné, keďže práve vydalo aj College Football 25, čo sa črtá na ich novú hitovku, ešte v early access si hru zahralo 2.8 milióna hráčov a trochu tak rozhýbali už zabudnutú časť publika. Teda hlavne študentov ktorých až tak NFL nezaujíma a viac ich ťahá školská liga.  Hovorilo sa, že tento rok prinesie FIFA futbalovú hru 2K Games, ale zdá sa, že nie. Na druhej strane prinesú svoj NBA 2K25, ktorý prvý raz v nextgen verzii aj na PC

Medzitým sme sa dozvedeli aj aké platy majú vo Valve a koľko má firma zamestnancov. Platy sú veľké a zamestnancov je relatívne málo, čo nám aj naznačuje rýchlosť ich prinášania nových titulov. Cez týždeň dosiahol GTA VI trailer na youtube 200 miliónov videní, čo je masívne číslo pekne ukazujúce záujem hráčov. Ale na hru si ešte rok a pol počkáme. Rovnako si počkáme, kým si zahráme nejakú novú Zaklínač hru. Zatiaľ si však môžete zahrať Witchera 3 , ktorému mod pridal 15 questov, plus veľa ďalších modov prichádza.

Z iných hier sa ukázala Soulframe, čo bude fantasy obdoba Warframe a pre Warframe autori predstavili Warframe: 1999 rozšírenie. Popritom Expeditions dostalo kooperáciu, a playtest dostáva slovenská sekačka Jotunnslayer: Hordes of Hel, môžete sa zapojiť. Zo zaujímavých hier bola predstavené Forestrike, čo bude bude taktické kung-fu, pridalo sa Emio - The Smiling Man, čo nebude horor, ale adventúra a ukázal sa aj Realpolitiks 3. Plus do Fortnite prišli  Piráti z Karibiku.

Z hardvéru sme tu mali nové informácie o tom, že  Ryzen 9950X sa bude dať dobre pretaktovávať, alebo že Ryzen 7 9700X bude v hrách o 2% rýchlejší v porovnaní s Ryzen 7 7800X3D. Od intelu sme tu mali náznak počtu jadier pre ich Intel Arrow Lake-S sériu, ktorá príde na jeseň. Zo sveta grafických kariet sme sa dozvedeli, že výrobcovia grafických kariet šetria na kvalitnej paste, čo nie je novinka, to isté sa deje aj pri notebookoch. Z mobilov One Plus predstavil Nord 4 mobil, pridal Nord Buds 3 Pro slúchadlá, tablet a aj hodinky.

Plus ako vieme, Cybersecurity firma zlým updatom vyradila letiská, banky a aj burzy. Microsoft už spočítal koľko PC padlo, a bolo to 8.5 milióna. 

Zo seriálov sme sa dozvedeli, že Paramount+ už neprinesie tretiu sériu Halo seriálu, Microsoft  a Amblin už hľadajú inú streamovaciu firmu. Uvidíme, či pôjdu do Prime, kde majú úspešný Fallout, ten získal 16 nominácií na Emmy oceneniach.  Netflix medzitým veľmi pekne ide a záťah na sharovanie kont oplatil. Znovu stúpol v počte predplatiteľov, už ich má 278 miliónov.

K tomu Alien TV seriál dostal názov Alien: Earth, trailer dostalo Dune: Prophecy, ukážku dostala druhá séria Arcane a pohľad do zákulisia Stranger Things 5 . Ukázal sa nový trailer na film Alien: Romulus ale aj Deadpool & Wolverine



Z recenzii sme ohodnotili slovenskú manažmentovku Workers & Resources: Soviet Republic, pridali sme aj návrat klasiky Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition alebo novinku
Kunitsu-Gami: Path of the Goddess a aj Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate, Nintendo World Championships: NES Edition a Pro Cycling Manager 2024. Dojmy sme priniesli z multiplayerovky Concord.

Z hardvéru sme otestovali Lenovo Legion Pro 5 16IRX9. Plus pozreli sme sa aj na to akú hernú klávesnicu kúpiť.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Čo hovoríte na novú speváčku v... (0)
Určite mnohí z vás boli okolo roku 2000 násťrocný ...
|Slúchadlá (0)
Lude dobrí, odporúčte nejaké dobré slúchadlá. Ideá...
|Hra elden ring (1)
Dá sa stiahnuť niekde táto hra na pc...
|Dragons dogma 2 vs dragon age:... (0)
pozrite si tie hry a porovnajte...
|Psp a net (2)
Zdravím...vytiahol som po 100 rokoch zo šuplíka PS...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26017)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk