Legendárna MOBA hra Smite oznamuje pokračovanie

Nová hra má byť zúročením 10 rokov skúseností, ktoré sa pretavili do zážitku novej generácie.

pridal matus_ace 12.1.2024 o 18:12 pod hry
Legendárna MOBA hra Smite oznamuje pokračovanie

HRY > NOVINKY >

Titan Forge Games, tvorcovia hry SMITE, oznámili novinku SMITE 2, ďalšiu generáciu svojej akčnej MOBA hry z pohľadu tretej osoby. Cieľom pokračovania, ktoré bolo od základov vytvorené v Unreal Engine 5, je poskytnúť zážitok novej generácie. Hra má byť pritom výsledkom 10 rokov skúseností, ktoré vývojári pretavili do nového zážitku.

SMITE 2 preberá všetko, čo hráči milujú na prvej časti, a zabalí to do najmodernejších vizuálov, animácií a hrateľnosti. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu, aktualizovanému zvuku, jasnejším efektom kúziel a novým fyzikálnym schopnostiam bohov, ako je napríklad Ymir, bolo v hre vylepšené všetko. Prechod na novú backendovú technológiu prináša aj cross-play podporu, prepracované ranked zápasy, ktoré obsahujú nové úrovne a štruktúry, spolu s vylepšeným matchmakingom.

Nováčikovia aj veteráni objavia nové panteóny bohov, vylepšenia výstroja, zmeny v hrateľnosti a prepracované systémy relikvií a predmetov pre hlbšiu stratégiu a údernejšie boje. Okrem slotu na ovládanie vízie a nových dynamických cieľov na mape prináša SMITE 2 aj dva zdroje, Silu a Inteligenciu -, ktoré diverzifikujú schopnosti každého boha a ponúkajú vyladenejšie a rozmanitejšie herné štýly. Prepracovaný obchod s predmetmi zjednodušuje tvorbu predmetov a zlepší krivky učenia nových hráčov.

Na počesť 40 miliónov hráčov SMITE bol pridaný program Divine Legacy. Ten bude odmeňovať hráčov za ich čas a úspechy počas 10 rokov hry prvej časti a bude odmieňať výdavky hráčov. Každý drahokam, ktorý hráči predtým minuli, sa v hre SMITE 2 premení na Legacy drahokamy, ktoré môžu minúť na nové nákupy. Program Divine Legacy ponúkne 11 jedinečných skinov, odznaky, úrovne Gold Mastery a medzigeneračné skiny, ktoré budú fungovať v oboch hrách. Od roku 2024 budú všetky nové skiny v hre SMITE, ktoré sa dajú kúpiť za drahokamy, dostupné v oboch hrách.

Titan Forge Games sa zaviazali podporovať SMITE 1 aj SMITE 2 súčasne, pričom servery SMITE 1 zostanú aktívne aj po spustení pokračovania. Hráči si budú môcť naďalej užívať svoju cestu v pôvodnej hre a zároveň objavovať nové obzory SMITE 2.





Legendárna MOBA hra Smite oznamuje pokračovanie  Legendárna MOBA hra Smite oznamuje pokračovanie  Legendárna MOBA hra Smite oznamuje pokračovanie
Legendárna MOBA hra Smite oznamuje pokračovanie  Legendárna MOBA hra Smite oznamuje pokračovanie  Legendárna MOBA hra Smite oznamuje pokračovanie
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ultimatne ambilight riešenie (3)
Narazil som na tuto krabicku na podsvietenie tv, m...
|Výmena i5 12600kf (11)
Zdravím! Momentálne fachčím na zostave s i5 12600...
|Čo sa mohlo stať s pc? (55)
Čaute, dneska som prišiel z roboty, zapol PC ktorý...
|Game-debate.com (4)
Ahoj ... ide vám táto stranka niekomu ? Je to stra...
|Rada ohľadom nákupu win 11 (5)
Ahojte, Chcem sa poradiť ohľadom nákupu Win 11 n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27383)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk