Microsoft naplánoval Xbox Developer Direct na budúci týždeň a ukáže Indiana Jonesa

Po prvý náznakoch zo zákulisia už Microsoft oficiálne ohlásil svoj prvý tohtoročný stream.

pridal saver 9.1.2024 o 16:11 pod hry
Microsoft naplánoval Xbox Developer Direct na budúci týždeň a ukáže Indiana Jonesa

HRY > NOVINKY >

Po prvý náznakoch zo zákulisia už Microsoft oficiálne ohlásil svoj prvý tohtoročný stream. Bude to Xbox Developer Direct a príde už 18. januára na 21:00. A prekvapivo už rovno ukáže Indiana Jones, ako aj Avowed, Ara: History Untold a Hellblade II, plus určite nejaké prekvapenie. Prezentáciu bude nasledovať The Elder Scrolls Online o 22:00.

Konkrétne hovorí, že ukáže:

  • Indiana Jones : MachineGames, ocenené štúdio stojace za sériou Wolfenstein, odhalí svoju nadchádzajúcu hru Indiana Jones, akčnú adventúru, ktorá hráčov vtiahne do postavy legendárneho archeológa. Developer_Direct predstaví viac ako 10 minút herných a vývojárskych postrehov, vrátane podrobností o prostredí a príbehu hry, o tom, ako budú fanúšikovia hrať za Indyho, ďalšie podrobnosti z jeho nového dobrodružstva. A uvidíte premiéru prvého herného traileru.
  • Avowed : Tím z Obsidian sa podelí o prvý hlbšiu ukážku Avowed, ich pripravovanej fantasy akčnej RPG, odohrávajúcej sa vo svete Living Lands. Zistite viac o tom, ako tu ožijú skúsenosti Obsidian v oblasti budovania svetov s hlbokými témami, dynamickou hrateľnosťou a reaktivitou v hre Avowed, kde budú mať hráči možnosť rozhodovať o každom kroku ich dobrodružstva.
  • Ara: History Untold : Vypočujeme si vedúcich predstaviteľov Oxide Games – štúdia založeného veteránmi strategického žánru a tvorcami stojacimi za klasickými strategickými titulmi vrátane Civilization V, pritom ako ukážu nový gameplay a ponúknu ďalšie podrobností o inšpirácii, kľúčových funkciách, a plánoch v ich pripravovanej historickej grand strategy hre.
  • Senua's Saga: Hellblade II : Ninja Theory nás zavedie do zákulisia ich štúdia v Cambridge, aby nám poskytla určitý prehľad o tom, ako vytvárajú Senua's Saga: Hellblade II. Tím bude hovoriť o ambíciách v Senuinej cesty prežitia.

Krátko po ukončení Developer_Direct bude ZeniMax Online Studios hostiť The Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal, kde ponúknu samostatnú prezentáciu, na ktorej vývojársky tím odhalí ďalšiu veľkú kapitolu hry, vrátane novej zóny, príbehu, ako aj ďalšie hlavné funkcie prichádzajúce v najväčšej aktualizácii hry v tomto roku.

 





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ultimatne ambilight riešenie (3)
Narazil som na tuto krabicku na podsvietenie tv, m...
|Výmena i5 12600kf (11)
Zdravím! Momentálne fachčím na zostave s i5 12600...
|Čo sa mohlo stať s pc? (55)
Čaute, dneska som prišiel z roboty, zapol PC ktorý...
|Game-debate.com (4)
Ahoj ... ide vám táto stranka niekomu ? Je to stra...
|Rada ohľadom nákupu win 11 (5)
Ahojte, Chcem sa poradiť ohľadom nákupu Win 11 n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27402)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk