Týždenník - Valorant a PS5 gamepad

Tento týždeň nám oživil Resident Evil 3, ale aj nový PS5 gamepad a aj nová fps od Riotu

pridal saver 12.4.2020 o 21:55 pod hry
Týždenník - Valorant a PS5 gamepad

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám oživil Resident Evil 3, ale aj nový PS5 gamepad a aj Valorant. Valorant je totiž nová multiplayerová fps od Riotu, ktorá zrejme výrazne prevetrá pokojné vody eSportu. Útočí totiž na základy CSka, pridáva tomu vizuál a postavy Overwatchu a vytvára veľmi kvalitný mix zbraňových útokov a špeciálnych fantasy kúziel. Zatiaľ je len v bete, ale záujem hlavne na Twitchi je masívny.

 

Sony popritom na prvých obrázkoch ukázalo svoj nový gamepad pre PS5. Upravilo mu dizajn a zdanlivo ho viac posunulo ku klasickému dizajnu Xboxového gamepadu. Hlavne je to tentoraz celé viac zaoblené a gamepad stratil svoje pôvodné tvary a aj pôvodné meno. Po novom sa volá DualSense. Nové meno odzrkadľuje zmenu vibrácií a pridanie odozvy do zadných triggerov. Keďže gamepad má v základe dve farby, internet už ukázal, ako by vyzerali rôzne farebné kombinácie.

Popritom Sony ohlásilo vracanie peňazí za predobjednávky The Last of Us Part 2, keďže hra bola odložená bez nového dátumu.

 

Microsoft mal tento týždeň svoj Inside Xbox, kde ohlásil dátumy vydania svojich prichádzajúcich hier a priblížil už ohlásené novinky do Xbox Series X konzoly, kde zhrnul, výkon, raytracing, doplnkový disk a aj gamepad.

 

Ukázal sa aj Gears Tactics, ktorý je strategickým poňatím Gears univerza a zdá, sa, že autori stíhajú všetko podľa plánu, je dokončená a môže vyjsť 28. apríla. O mesiac na to vychádza Minecraft Dungeons a to presne 26. mája. Ten nám pre zmenu ukázal nám mapu. Nakoniec dátum dostal aj Gounded, survivalovka so zmenšenými deťmi od Obsidianu a tá vyjde 28. júna v game preview verzii. Microsoft tak rozložil svoje tituly na každý mesiac. 

 

 

Nové obrázky a animácie dostal aj Flight Simulator, do Java Minecraftu vyšiel pekný Harry Potter mod. Z nových hier sa ukázal Saints Row: The Third Remastered, ktorý vyjde 22. mája. Stredoveké GTA - Rustler ponúklo demo zadarmo. Epic Store zadarmo rozdáva Sherlocka Holmesa a Close to the Sun.

 

Ozvalo sa aj Valve, ktoré priblížilo zmeny v Half-Life príbehu, ktoré spravili s Half-Life: Alyx, ako aj možnosti, akým smerom bude ďalej príbeh pokračovať. K tomu pridali aj ukážku zapracovania pohybu vo virtuálnej realite.

 

 

Z CD Projektu sme sa dozvedeli zaujímavé čísla predajov Witchera 3 na jednotlivé platformy, kde to vedie PC. Zároveň ohlásili, že Cyberpunk 2077 je v pláne na vydanie na jeseň a korona ho momentálne nebrzdí, keďže je prakticky dokončený a už sa fixujú len chyby.

 

 

Z recenzií sme priniesli recenziu na Resident Evil 3 a aj Resident Evil Resistance,  doplnili sme to dojmami z Desperados 3. Recenzie boli aj na racingovky Overpass a TT Isle of Man a arkádový retro titul Missile Command: Recharged. Z hardvéru sme sa pozreli na pôsobivý Galaxy Flip Z mobil, pridali sme aj test Steelseries Apex 5 klávesnice a aj Corsair Dark Core RGP Pro myši. Z mobilov sme sa pozreli na to, ktorý sa oplatí kúpiť.

Otestovali sme aj to, ako ide Vigor na Nintendo Switch konzole. Ten je práve v beta teste, do ktorého sme rozdávali kľúče.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Lotr:return to moria - môj rev... (12)
Mám už cez 100 hodín odohraného času a tak si hovo...
|34 aoc cu34g2xp/bk (15)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (2)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (10)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26699)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk